Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 17 april 2016

Tagit saken i egna tassar

Av Sigge Svamphund - 17 april 2016 17:58

Blev svårt skadad när jag gjorde morgontoalett eftersom svampvattnet började ösa ner

när jag befann mej ute.

Höll på ganska länge och den där planerade bra rundan är uppskjuten.

Skulle egentligen ha åkt och kollat en bra skog men matte tänkte inte skjutsa mej nånstans.

Hänvisade till den där "larviga hunden som ska hem om det ommer två droppar".

Misstänker att den hunden tillhör hennes hallucinationer eftersom jag aldrig träffat den.

 

Jaha roligare än så här verkar det inte bli.

Ensam svamphund vandrar över Heden utan att möta nån.

Funderade på vad jag skulle frödriva tiden med.

 

Gick och tog mina dagliga bad.

Mycket skönt.

 

Vet inte riktigt vad And gjorde på taket.

Kanske lekte han att han var tupp, jag fick i alla fall en rejäl utskällning på hans obegripliga språk.

Struntade i And och badade mera.

 

Käkade mängder med smasigt gräs.

Kommer hur mycket som helst med sånt nu.

 

Titta gå gröna och fina buskarna börjar bli.

Sånt här uppskattas.

 

Dessa slarviga människor.

Nån hade städat sin bil där Dunkvägen tar slut och kastat alla sopor på backen.

Jag såg till att fynda en flaska såna är bra att ha till mycket.

 

Morgonens svampvatten nedfall hade verkligen fyllt på ett spadike rejält.

Roade mej väldigt mycket.

 

Efter att ha hittat några fler trevliga spa så bestämde jag mej för att jobba.

Flaskan fungerade alldeles utmärkt som mareringsverktyg.

 

Gick alldeles utmärkt att jobba.

Många nyfödda valpar och en del tonåringar.

 

Kom ut på Vilda grisvägen.

Kollade av den men det fanns inget spännande.

 

Hade planerat att bada här men det var upptaget av en and.

Enligt matte så skulle hon få vara ifred där.

 

Ser ni så grönt och fint det börjar bli på marken i skogen.

Det är Vitsippor precis överallt.

Fast jag hade helt plötsligt andra intressen och planer.

 

Nästa gång matte såg mej var här.

Jag kom på att det var länge sen jag fikade.

Sist vägrade jag ju kliva ur min bil.

 

Hej Sirimatte!

Har du nåt till mej?

Jag är hungrig och klarade mej hela vägen utan at matte hann fånga mej.

Fick smaskiga korvar.

 

Den där mackan den är väl till mej?

Jag har inte käkat macka på många månader.

Fick macka.

 

Fic en smaskig ycklingpinne också.

Precis vad jag behövde.

 

På väg hem såg jag nåt underligt.

Nån sum moj som rörde sej på en gräsmatta.

Vet inte riktigt vad jag anser om den.

 

Tro nu inte att det är enkelt att blogga med Kattvalp i huset.

Hon tror att min dator är hennes och lägger sej gärna och sover på den.

Matte har fått hjälpa mej flera gånger att återställa saker som hon fixat.

I morgon hoppas jag att det blir nån bra skog och en massa jobb. 
ANNONS
 
Pia o Leidy Widlund

Pia o Leidy Widlund

17 april 2016 20:11

Macka är toppen Sigge. Jag fick ben, det är ganska toppen det också!
Voff på dig.

http://www.piaw.se

 
Ludde

Ludde

17 april 2016 22:34

Tur att du klarade dig fram till Siri och fick både korv och macka... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

 
Kasper

Kasper

17 april 2016 22:50

Tur du har som kan fixa fika på egen tass.
Hos mig doftar det förresten ljuvligt nu, både jag och katterna vandrar runt och sniffar och njuter och hopppas - matte däremot är färdig att spy. Hon torkar det där fiskbaserade dietfodret som smakar så övermåttan ljuvligt - när hon försökte ha dörren stängd till gröna rummet blev det en massa imma under torkens lock. Fortfarande för kallt och fuktigt därute, tydligen. Hon borde vara som andra, mer normala mattar som gör sånt här på dagen när där är soligt och torrt och varmt!!

http://kasperian2.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se