Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 19 juni 2011

Regn bara regn

Av Sigge Svamphund - 19 juni 2011 18:03

Regnet har öst ner hela dagen.

Alltså har jag varit synnerligen inaktiv.

Klarade morgontoaltten utan regn men sen...............

Släpades ut i det hälsovådliga våta bara för att skitmatte ansåg att jag visst

behövde röra på mej.

Behövde jag inte alls!!!!!

Skadades självklart allvarligt.

Passerade idrottsplatsen och där pågick det några tävlingar i nåt.

Min favvisgranne var där och hade hand om korvförsäljningen så jag bjöd mej

på smarrig korv.

Matte hade ingen kamera med för ta bilder på svårt lidande hund det gör inte ens

hon!

Gick hem och intog fåtöljen, ägnade mej åt att drömma om alla blivande spagropar och alla svampvalpar som snart kommer att visa sej.

Så serverades jag ett grisöra och lite extra gott godis.

Finns faktiskt anledning att fira idag.

För idag har jag bott ihop med matte i exakt fem år!!

http://svamphunden.bloggagratis.se/2010/06/19/3139240-nostalgitripp/

Ovanstående länk är till inlägget förra året.

Där berättar jag en del om allt som hänt under de år som gått sen jag flyttade

hit.

Året som gått har det ju hänt en del och mer kommer.

Snart ska jag på mitt livs första hundläger och sen ska jag ju vara kursledare

och lära andra hundar leta svamp vid två tillfällen.

Matte säjer att sen jag flyttade in blev inte hennes liv sej likt.

Inte mitt heller kan jag ju säja.

För övrigt vad det gäller min dag så har jag släpats ut igen och skadats av regnet.

Skitmatte kan gå ut själv eftersom hon påstår att regn r bra och trevligt.

Jag tänker faktiskt inte sluta mitt liv med att dö av regnskador!

Har alltså mest slappat medan matte fortsatt att flyttgreja.

Hoppas att det händer mer i morgon och att jag slipper släpas ut i regn!!!!!!

 
ANNONS
 
Eva H

Eva H

19 juni 2011 18:55

GRATTIS på femårsdagen! (Ska gå in o kolla länken.)
Här har också regnat hela dagen. Dö'trist säger 4 killar. Och Petrus säger en hel del mindre vackra ord när han grälar på mig... Han verkar tro att jag bestämmer vädret:)
Himlans så söta kattvalparna är nu förresten!
Hoppas mattes rygg är bättre nu.
PUSS!

http://fyrfotingar.blogspot.com

 
Ann-Margret  & Vinja

Ann-Margret & Vinja

19 juni 2011 19:29

Men stackars dig Sigge :( Lagom du återhämtat dig från dom förra skadorna från regnet så släpar matten ut dig igen....Inget medlidande där inte att du kanske blir ordentligt skadad. Hoppas du hinner läka innan nästa hälsovådliga regn kommer.

http://www.heratorpetsvinja.webs.com

 
Ingen bild

Saika & Viveka

19 juni 2011 19:32

Matte ville absolut vara med och säga grattis, det är därför det inte är bara jag idag. GRATTIS på femårsdagen från mig och matte!! Vi tror - vi är för en gångs skull överens - att den där dan för fem år sen var en väldigt bra dag i Universum, för er båda... :-)

Vi ses i augusti!

Fasligt goa pussar på nosen till både dig och din matte!

Saika (& Viveka, som skickar en kottkastning till dig och en kram till matte...)

Saika

 
Rudi

Rudi

19 juni 2011 20:48

Grattis på femårsdagen! Ibland blir det ju bara så bra här i livet!
Sen tycker jag att du är fånig och knäpp som inte älskar sommarregn som är sååååå mysigt att gå omkring i! Så det så!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ludde

Ludde

19 juni 2011 22:18

Vet inte riktigt om det är du eller matten som ska gratuleras mest? På dig låter det som om det är matten som ska gratuleras, men jag tror att jag grattar er båda två lika mycket. Ni verkar liksom vara skapta för varandra. Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

20 juni 2011 11:28

Sigge och matte - KLART att ni två liksom var tänkta att förändra varandras tillvaro! Varken jag eller matte kan tänka oss en hund och en matte som är mer perfekta för varandra!
Bara att gratulera!!!! :)

http://kasperian2.blogspot.com

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

21 juni 2011 10:35

Grattis på femårsdagen då, hihi. Skönt för matten att hon fick tag på världens bästa svamphund och skönt för dig att du hamnade hos någon som vet va en hund behöver för att må braigt. Så klart att inte livet blir sig likt när man skaffar hund, matten säger att det är samma sak här, livet före taxar och efter är två vitt skilda saker, hihi. Det gäller att uppfostra mattarna väl, så de vet va skåpet ska stå, hihi.

Taxpussar i mängd.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se