Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 28 maj 2011

Övergiven

Av Sigge Svamphund - 28 maj 2011 18:26

Världens tråkdag detta.

Fick en rejäl långrunda väldigt tidigt i morse.

Sen blev jag tilldelad den del godis och ett grisöra medan matte upplyste om att

jag skulle passa huset.

Hon försvann och här låg jag i min ensamhet.

Som tur var behövde min favoritgranne rastas så hon kom och hämtade mej.

Var ute med henne och hade trevligt, träffade Pasco och slapp känna

mej övergiven i alla fall ett tag.

Matte behagade komma hem igen efter hundra evigheter.

Hon hade tydligen roat sej för hon hade träffat två av mina brudar både

Lotta och Vilma.

Dessutom hade tydligen båda fått av mina grisöron!!!

Jag bjuder gärna brudar på grisörion men då vill jag vara med!

Gick en vända med matte och nu ska jag väl ta hand om liket som ska föreställa

min matte.

Hoppas på en betydligt bättre dag i morgon.

 
ANNONS
 
Eva H

Eva H

28 maj 2011 21:36

Tycker inte det låter som om du har så förskräckligt mycket att klaga på... EN dag kan väl matten få hitta på nå't på egen tass... förlåt FOT? Ta hand om henne nu så blir det säkert en toppdag imorgon!
PUSS!

http://fyrfotingar.blogspot.com

 
Kikkan

Kikkan

29 maj 2011 00:06

Hej Sigge! Har precis kollat in min kompis Lenas blogg och en av hennes fina vovvar Märta träffade en vad det verkade en ganska närgången häst idag, tänkte på Dig när jag såg den bilden. Lycka till med flytten framöver. Kramar från London/Kikkan ♥♥♥

http://kickssons.bloggplatsen.se

 
Ludde

Ludde

29 maj 2011 00:22

Vissa dagar är verkligen pest! Jaså du, matten är sig lik? Lika bra det - hihi! Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

30 maj 2011 17:11

Joho, du har en matte som är på rymmen i lördags och vi en husse. Han var på jaktmöte och älgarna var med på mötet, hihi. Vi tycker det var tassigt att inte vi fick följa med men där får inga hundar vara, för det finns alldeles nyfödda kalvar.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se