Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 24 maj 2011

Långpromenad med polare

Av Sigge Svamphund - 24 maj 2011 18:26

Haft ytterligare en bra hunddag.

Såg att matte fixade med kaffe och mackor i morse.

Trodde att jag skulle åka till nån av alla bra skogar.

 

Nähä, hamnade vi affären.

Men där borta kommer min polare Ollie!

Mycket trevligt för han skulle följa med mej i skogen.

  

Äntligen av med onödiga kopplen och på väg mot dagens äventyr.

 

Vi inledde med en massa trevliga bad i närmaste sjön.

 

Nu har de där kanadagässen fått sina ungar.

Matte räknade till fem st Kanadagässvalpar, men e hindrade inte våra bad.

 

Jag jobbade som vägvisare på stigarna genom skogen.

Litade inte på att våra mattar skulle klara av att hitta.

 

Så nådde vi en av mina andra sjöar, Fyrsjån.

Vi skulle gå runt den sjön.

Fast självklart så badade både jag och Ollie massor.

 

Vi hittade en kanot i sjön.

Den ligger kvar för jag kom på att jag inte hade någon användning för den.

 

Ollie har sunda intressen han gillar minsann utsökta spagropar.

 

Långt bort i skogen och det är dags för fikapaus.

Jag och Ollie väntar på våra mackor.

Fick såna, utsökt gott.

 

Av mackor får man energi.

Idag blev det minsann jobb, här markerar jag.

 

Jodå, i mina skogar finns det fortfarande murklor.

Hittade ganska många så Ollie och hans matte fick äntligen se när jag jobbar.

 

Ollie med matte står och väntar medan matte plockar de murklor som jag hittat.

Matte muttrade om att det var ju typiskt att jag skulle hitta idag men inte igår.

 

Passerade ett torp och där fanns det en tunna.

Tyvärr icke rullningsbar men fungerade utmärkt som vattenskål.

Jag blir törstig av många timmar i skogen.  

På väg hemåt och både jag och Ollie är ganska trötta.

Blev en rejäl runda och en massa viktiga hundgöromål så det kostar på krafterna.

Men vi hade väldigt skoj.

Har mest slappat resten av dagen.


 
ANNONS
 
vi i pörtet

vi i pörtet

24 maj 2011 20:15

Inte utan att vi känner oss lite mobbade Sigge! Haha, ja det är väl inte ditt fel om dom inte finns här förstås, men snopet är det ju. Vi gick på ett hygge idag, ett sista desperat försök men till ingen nytta, jo, matte fick motion
hälsar lillfisen Blinka

http://paulaz.se

 
Ludde

Ludde

25 maj 2011 09:47

Det var värst va du har badat medan jag har passat Bosse. Tänk att du fick åka iväg och träffa en bloggtjej! Mysigt, men synd att dom hade en svampfri skog... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Malin

Malin

25 maj 2011 17:09

Så mysigt med alla dina dagliga bad :) Du är lyckligt lottad du Sigge :) .. Kanon bilder vi får ta del av här i din mattes blogg,himla uppskattat=) Kram

http://sugarpie88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se