Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 12 juni 2010

Mest varit i skogen

Av Sigge Svamphund - 12 juni 2010 17:52

Haft ganska mycket att pyssla med idag.

Ingent hälsovådligt regn på förmiddan så jag kom iväg på en runda i en av

mina hemma skogar.

  

Började med bad i en sjö som jag inte simmat i på ganska länge.

Simmade mycket eftersom jag missade alla bad igår när det bara regnade.

  

Försökte fynda en orienteringsskärm.

Fick inte ta den för matte, skit också, jag ansåg att jag behövde en sån.

  

Hälsovådliga regnet har fyllt på spagroparna.

Här syns en flygande svamphund på väg att hoppa i för välgörande spa.

  

Dagens äckelbild.

Två skogssniglar kalasar på sin döda kompis.

  

Jag skymtar som en liten svart fläck.

Har planer på bad i andra sjön.

Men det gick inte matte med på för i den sjön så bor hundätande vithajen gäddan.

Jag får inte bada där för henne eftersom hon inte vill att jag ska bli mat

åt monstret.

Räcker med att den redan bitit en hund påstår hon.

  

Detta är tunnmissbruk på hög nivå!

Inte en chans att nå tunnan och rulla med den inte.

Ägnade mej åt andra viktiga hundgöromål istället som spagropar, trädflyttning

och liknade.

Sen var jag hemma ett tag innan det var dags att ut och åka med min bil.

  

Gillar inte alls detta.

Jag är vid Bäverbäcksvägen och långt där borta går alla vidriga komonster.

Hade stenkoll på att de inte kom närmare för att sätta tänderna i mej.

Var tvungen att ha koll på dom en stund.

Men så kom mattes mamma som skulle med ut i Bäverbäcksskogen.

Mycket trevligt eftersom jag hade väldigt mycket att visa henne.

  

Som här, Bäverbäcken som fortfarande behöver mer vatten.

  

Vattenkannan hade blåst ner till min stora lycka.

Men jag behöver väl inte ens tala om var den befinner sej nu?

Till slut så hamnade jag här..........

  

Hos Lotta.

Var dit vi skulle för mattes mamma ska måla en svampkorg till Lottas matte.

Innebär att Lotta kommer att få jobba hårt och bli svamphund denna säsong.

  

Jag hittade en skoj boll och en leksaksfågel som jag roade mej mycket med.

Finns en trevlig lättdresserad människa där också som gärna kastar åt mej.

När människorna var klara med allt mänskligt tråkprat och vi skulle gå

tillbaka så kom hälsovådliga regnet.

  

Här har jag planer på att "låna" med mej Lottas skojiga boll.

Men Lotta såg och matte såg så det blev inget av med det.

Jag slapp i alla fall skadas av regnet för Lottas matte var snäll och skjutsade

oss till vägbommen där min bil stod.

  

Lotta följde med i bilen som sällskap.

Gick alldeles utmärkt att åka tillsammans med henne.

Så har jag alltså fördrivit ytterligare en dag i mitt hundliv.

 
ANNONS
 
Katta & Doriz

Katta & Doriz

12 juni 2010 19:35

Vilken tur att du fick sjuts! Borde vara olagligt att tvinga ut oss stackars hundar i regnet! Och att hälla på oss schamp. (Blev insläpad i duschen igår. Illa, och jag har inte hittat något kadaver att rulla mig i ännu!)

http://www.kattarina.se

 
Myrra

Myrra

12 juni 2010 20:40

Blää, vilken äckelbild, Sigge! Ja, av sniglarna alltså. Dom på Lotta och du var väldans tjusiga förstås!:) Håller med din matte om det där med att bada bland typer som bits! Gör det inte!

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Rudi

Rudi

12 juni 2010 22:41

Baksätesflirt med Lotta va? Kul!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Kajsa & Co

12 juni 2010 23:19

voff! usch, visste inte att spansk-skogssnigeln är kanibaler, för den ser ut som den spanska snigeln, den har andningshålet på sidan av manteln,tycker det ser ut som den arten. här har det regnat hela dagen, så trist, och nu kommer det att bli ännu fler förbaskade mygg o knott efter detta, var en rejäl plåga innan, blir nog ännu värre nu.

Fina bilder på er voffsingar :)
Ha en fin helg! Svansvifft!

 
Kasper

Kasper

13 juni 2010 00:15

Äcklig snigelbild - nästan lika äcklig som min på den halvätna ekorren.
Makabra mattar vi har, som fotar sånt!

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

13 juni 2010 09:08

Vilken taskig Matte du har som inte lät dig få en egen orienteringsskärm. Kan ju va bra att ha till alla dina andra saker. Håller med om att det var äckel sniglar, inte ska man väl äta upp sina kompisar. Kul med sällskap i bilen, fast det har vi ju alltid jag och Valle. Ha en bra söndag. Nu ska vi fika och sen iväg till stugan för ett bad.

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Hillman

Hillman

13 juni 2010 11:29

Du har bara braiga hunddagar du Sigge, tur att du kom till en matte som förstår att du måste få vara ute och bada både i gropar och i sjöar. Sen får du träffa hundtjejer på löpande band, din matte borde få medalj för allt hon gör för att du ska må bra.

Taxkramisar i mängd och massor med taxpussar till din matte.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Wille

Wille

13 juni 2010 16:24

Uäack äckelbilden gillar jag inte. Är de kannibaler de där alltså ! Fy vad läskigt, hoppas inte jag träffar på sådana.
Lotta verkar vara trevlig. Hon påminner lite om min golden kompis Bamse, som jag faktiskt intre träffat på länge nu. Däremot har Hector gåt omkring och snackat om en Borzoitjej. Undrar vilken jag.
vad kul dte verkadre att busa hos Lotta. Skojigt med en lättdresserad människa också.

http://willebus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se