Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 6 december 2009

Passat huset och korvparty

Av Sigge Svamphund - 6 december 2009 19:05

Tråkdag igen.

Alltså mest passat huset och tråkradion.

Varför finns det inga trevliga radioprogram för oss hundar?

Här har jag fått lyssna på mänskligt pladder och musik.

Men innan jag utsattes för det så var jag på långpromenad.

  

Här är jag på väg till min sjö.

Som sagt svart hund i mörk skog blir inte bra på bild.

Men vid min närmaste sjö fanns det i alla fall lite ljus.

  

Sjön ser ju spegelblank ut och jag tänkte självklart ta några uppfriskande morgondopp.

Är ju några dagar sen jag lyckades simma.

  

Förbaskade onödiga isen!

Jag fick ner framtassarna sen var det kört.

Trodde faktiskt att hälsovådliga regnet hade tagit bort onödiga isen.

Men inte det,

Mycket irriterande detta att inte kunna simma ordentligt!

  

Jobbade som svamphund istället.

Dagens kantareller plockade av mej.

Matte såg inte att jag markerade så jag plockade dom och placerade framför hennes fötter.

Sen ägande jag mej åt mina vanliga hundgöromål.

Hittade blodpudding i skogen idag också.

Så var det en massa trist passa huset och radion.

När matte kom hem så skulle jag gå ut.

Mycket trevligt eftersom jag visste att jag skulle serveras korv.

  

Det var nån sån där julmarknad här.

Mycket trevligt för min favoritgranne stod där och sålde korv.

Eftersom jag har lyckats charma henne totalt så behövde jag inte betala för mina korvar.

Nej jag lipar inte åt min favoritgranne Lena på bilden!

Slickar mej bara om munnen i väntan på att få sätta tänderna i dagens tredje korv.

Alla var utsökt goda.

Tycker att hon borde stå där med korv varje gång jag passerar.

I morgon så vet jag att jag inte behöver passa huset utan jag ska till skogen som en vanlig dag coh så ska jag visst göra lite annat också.


 
ANNONS
 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

6 december 2009 21:04

Ja vi har också haft en sån där inget göra dag, fast det har varit ganska skönt. Vi har fått vila alldelens för oss själva. Vi håller med om att en svart hund i en svart skog inte syns så väl, men man ser dina ögon. Ha en fortsatt bra söndag

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Kasper

Kasper

6 december 2009 21:08

Hihihi - nu fattarru varför min matte köpte sej en ny kamera! Men jag kan tala om att den där gamla faktiskt fungerar bättre på våren och sommaren!
Ju svagare ljus desto suddigare hundar. :)
(Många bilder på min och mattes sida är faktistk tagna med den där kameran.) Hoppas du får tillbaks din egen snart!

Bra för matte att du numera även PLOCKAR svamp åt henne! Is på sjön - det är det inte hos mej!
Kan inte din matte spela in en massa hundljud och sätta på dom när du ska passa huset? Hm - MIN matte brukar minsann inte sätta på något ljud alls! Så jag får bara ligga där i ödsliga tystnaden. Så din matte är nog i alla fall bättre än min!

http://www.belof.se

 
Rudi

Rudi

6 december 2009 21:19

Grannar som har för många korvar, så de ger bort dem....oj, såna grannar har inte jag. Lyllos dig! Fast det lät ju tråkigt att passa hus och radio så där länge. Jag har bara haft roligt hela dagen och ska snart krypa in under mattes säng och snarka.
Trötta morr

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Katta & Doriz

Katta & Doriz

6 december 2009 22:07

Korvmänniksor är bra! Förut bodde vi granne med en man som hade en korvkiosk. Varje dag när ham kom hem hade han med sig dagens överblivna korvar till mig. Smarrigt!
(Jo, och när Doriz löpte struntade hon i hans hanhund, hon ställde upp sig för korvmannen.... /Katta)

http://www.kattarina.se

 
Ludde

Ludde

6 december 2009 23:41

Den grannen får du hålla dig väl med! Har du övat ordentligt med korvapportering också? Det gäller att passa på. Kram, Ludde

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Elliot

Elliot

7 december 2009 01:43

Jaha du Sigge.. nu har även jag varit i Tortyrkammaren. Ren o fin skulle man vara för vi har hälsat på Stella o Doris idag. Och det är ju klart, man skall ju lukta gott när man skall träffa brudar...
Ja ser att din matte inte heller blev såld på marknaden Kulan kom oxå hem (tur att ingen vill ha dom) Hon och Mia var oxå nöjda efter sin marknadsdag :-)
HA det bra i svampskogen tar gärna nån liten lektion av dig nästa år
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Torsten

Torsten

7 december 2009 07:28

Tur att det blev korv-party iallafall! Skönt att du får återgå till skogen idag och göra det du ska!
Ha det bra i dag!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

7 december 2009 14:03

Sjön ser ju faktiskt riktigt inbjudande ut, trots att vi inte är så förtjusta i att bada. Vi blev oxå lurade det såg ju bara ut som om sjön var lugn och inte att det var is över hela. Vilket elände, gick det inte att stampa hål på åbäket?

Det där med en korvgranne det vill vi oxå ha, vi brukar få kakor av våran granne och när mattes kusin är här då brukar vi få skinka, det är inte dumt det heller.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se