Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Bara en massa hälsovådligt regn

Av Sigge Svamphund - 14 november 2009 18:00

Blä vilken tråkdag detta är!

I morse blev jag utsatt för stora hälsorisker

när matte släpade ut mej trots att det öste ner hälsovådligt

regn.

Hade inget som helst behov av att gå ut kan hålla mej i evigheter.

Tänkte tillbringa dagen med att sova i min fåtölj och drömma

om trevliga saker som brudar, svampar, bad, fynd och sånt.

Men så påstod matte att det regnade mindre och jag skulle ut igen.

Skulle jag inte alls tyckte jag.

Ok det regnade lite mindre men ute ville jag inte vara.

Släpades till min närmaste skog.

Där mötte jag min tjej Dolly som också var utsläpad av sin matte.

  Men Dolly är konstig för hon bryr sej inte ett dugg om att regn

faktiskt är farligt om man är hund.

Umgicks en stund i alla fall.

Jag ville bara gå hem men matte envisades med att jag behövde röra på

mej ett tag.

Behövde jag inte alls!!!!

  


Här sitter jag och surar i skogen.

Matte har ingen förståelse för mej och inte är hon rädd om min hälsa

heller!

Efter att ha släpats runt alldeles för länge så fick jag i alla fall gå hem

till slut.

Hemma så har jag bara slappat i min fåtölj.

Fast säj den frid som varar!

Självklart så släpades jag ut igen i ännu mer regn.

I det stora hela har jag haft en riktig tråkdag.

Hoppas verkligen att det inte regnar i morgon utan att det händer lite mer.

 

 
ANNONS
 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

14 november 2009 19:28

Men Sigge tala om för din Matte att efter allt slit denna sommar och höst, vill du faktiskt ta det lite lugnt. Även om det inte regnar. Vi har haft en bra dag med tjej span och älgjakt till mattes förtret. Ha det

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Kasper

Kasper

14 november 2009 19:55

Har DU haft en tråkdag... då skulle du se MIN!! :(
Mattes fel!!!

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Hillman

Hillman

14 november 2009 21:26

Vi har oxå vart inne på eftermiddan för då började det regna här och regn är ju det värsta som finns, så då vägrar vi att gåt ut. När matte säger att vi ska gå ut, då glor vi föraktfullt på henne och vänder ryggen åt matte och sover vidare.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

14 november 2009 21:30

Stackars dej Sigge. Men man måste faktiskt gå ut och lufta blåsan någon gång. Det är bara att stå ut.
Vi har haft en jättekulig dag, trots regn, men vi bryr ju oss inte om såna petitesser. Vi har fått en ny kompis som heter Toldo. Himla kul att leka med, och så snäll han är.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Timse

Timse

14 november 2009 22:00

Vissst är det trist med detta regn, lagom till matte börjat piggna på sig så att hon orkar röra på sig så vill inte vädret vara med utan det är blött och kallt och jäkligt... trist att vara hund just nu, funderar på att flytta utomlands.... voff!

http://timsevimse.blogg.se

 
Ludde

Ludde

15 november 2009 00:22

Det är inte snällt att släpa ut dig på detta viset! En svamphund måste väl få ligga still i sin fåtölj och drömma om sommar, bad och stora spagropar...

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Snygg-Göte von Fornborgen

Snygg-Göte von Fornborgen

15 november 2009 09:59

Tjena Sigge!!! Kul att det är fler hundar som bloggar. Jag tycker också att regn e skit. Då vill jag vara inne och bara gosa med mina tjejer Helga och Stina. Fin blogg du har, tittar in igen.
Tass från en jädrans snygg COLLIEPYS

http://colliepojken.blogg.se

 
Myrra

Myrra

15 november 2009 16:02

Har haft en riktig slappardag jag. Legat i soffan och myst mellan en och annan sväng ute i skogen. Regn här också men du vet ju att jag inte bryr mig så mycket om sånt. Kanske får du kuligare i morgon? Det tror jag nog! Slafsis!

http://hundenmyrra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se