Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 12 juni 2009

Regn bara regn

Av Sigge Svamphund - 12 juni 2009 18:19

Ni hundar som tror att jag aldrig vilar utan bara jobbar.

Idag har det varit slött, slappt och likgiltigt hela dagen.

Började regna i morse när jag var ute och gjorde min morgontoalett.

Då fick jag faktiskt gå in och trodde ju att jag skulle slippa gå ut mer idag.

I alla fall så länge som det kom hälsovådligt regn.

När matte inbillade sej att det regnade mindre då släpade hon minsann ut mej.

Det regnar och jag vill inte vara ute.

Ett rent under att jag sluppit onödiga kopplet.

Här var det bättre.

Det växer en massa små träd tätt vid stigen till sjön så jag skyddas i alla fall en del från hälsovådliga regnet.

Bada eller inte bada det är frågan.

Faller ju mängder med regn och jag är ju dyngsur.

Äsch, sjövatten kanske minskar risken för alla skador som regnet orsakar mej.

Blev en simtur men bara en.

Sen hade jag väldigt bråttom att komma hem igen.

Största delen av dagen har jag tillbringat så här.

Legat i min fåtölj och drömt om bättre tider.

T ex alla spagropar som kommer att bildas nu, all svamp som snart ploppar upp ur marken och en massa andra trevliga saker.

Fast självklart har jag ju helt mot min vilja och utan hänsyn till min hälsa släpats ut i regnet ett par gånger till under dagen.

Hoppas att det blir en bättre dag i morgon.

 
ANNONS
 
love

love

12 juni 2009 20:33

Vilket lag hejar du på ?
Jag hejar på AIK.
PS:Vad fin blogg du har

http://aik-.bloggagratis.se

 
pillan

pillan

12 juni 2009 21:37

jag tycker lite synd om dej.
det regnar ju varje dag..
stackars sigge

http://www.pillans.se/wp

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

12 juni 2009 21:45

Trist är det med allt regn. Mycket skönare att vara inomhus då.
Men nästa vecka ska det visst torka upp.
Hoppas att din helg blir bra!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Frippe & Cash

Frippe & Cash

12 juni 2009 22:39

Men du din stackare!!!! Ut släpad i regnet lider med dig kan jag ju lungt säga. Jag har ju lite tur som har en liten son som inte får gå så långt, så det blir inte så långa turer för mig heller och ingen är gladare än jag kan jag ju säga. Jag kissar i trädgården sen ställer jag mig vid dörren och vill gå in, men matte släpar iväg mig en liten bit till sen vänder vi. Men då åkte man ju in i "tortyrkammaren" i sället sen hörde jag något om att jag var sååå skitig och att vi ska på utställning i morgon.
Kram och hoppas att solen kikar fram snart så att du kan solbada istället för att regnbada.
Kram på er så länge

http://frippe.bloggagratis.se

 
Kasper

Kasper

12 juni 2009 23:40

Japp! SKITVÄDER! Fast matte verkar inte bry sig så mycket, hon ställer dig på verandan och säger åt mig att skynda på att kissa och bajsa... och det gör jag ju eftersom det regnar! Sen går hon och lägger sig igen... Nåt med ryggen... En ynkrygg är hon, alldeles bokstavligen!!
När hon kan sitta längre vid datorn ska hon beskriva orsaken - hihihi, från min synpunkt sett är den ganska rolig!

http://www.belof.se

 
Kasper

Kasper

12 juni 2009 23:42

Hihihihi - det är ju SIG SJÄLV hon ställer på verandan och inte dig. Hur vore det om hon läste igenom vad hon skriver INNAN hon skickar iväg det i stället för efteråt!!

http://www.belof.se

 
Hillman

Hillman

12 juni 2009 23:46

Det här vädret tar på en, jag är rätt less på detta regnande jag oxå. Det är ju blött överallt, fortsätter det så här får snart gräset ta simborgarmärke, säger matte. Du Sigge som simmar mycket, du har möjligtvis inte träffat på någon simmande gräsmatta? Jag tror matte har blivit snurrig av allt regnande, det är nog rätt hälsovådligt för mattar och hussar med eller vad tror du.

Nattiskramar och hoppas du får bättre väder i morgon.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ludde

Ludde

13 juni 2009 00:07

Morsade helt kort på några tjejer idag. Annars är det bara regn här med. Kram!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

13 juni 2009 00:27

Nu håller vi med dej, regnet är ju helt hälsovådligt.!!!!!! Vi har fått 55 mm på två dagar. DET RÄCKER NU.
Fynda nu mycket svamp för mamsen har snart slut på allt
Trevlig helg skriker hon från köket
pussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Ville

13 juni 2009 11:37

Vila dig kungligt du Sigge...jag hör av mig på söndags eftermiddag då passerar jag nog Eskilstuna ;)sen neråt till Liza !!(äntligen)
Ville på resande tass!!

 
Katta & Doriz

Katta & Doriz

13 juni 2009 16:46

Det är så synd om oss som blir tvingade att gå ut i det farliga regnet! Inte nog med att tvinga ut mig, sen stannade matte för att PLOCKA BLOMMOR!!! I regnet!!!!

http://www.kattarina.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se