Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Mycket att göra

Av Sigge Svamphund - 8 december 2008 18:16

Har sluppit passa huset idag.

Dagen började mycket bra för jag var på dejt med leonbergerbrudarna.

Gick en ordentlig runda i skogen tillsammans med dom.

Upptäckte att de också gillar spagropar.

Matte försökte ta kort på det men det blev bara konstiga suddiga bilder.

Alltså får ni klara er utan såna idag.

Vi grejade mest med en massa viktiga hundgöromål.

Hörde nåt om att om det inte regnar i morgon så ska jag få visa dom min älskade favoritbäck och den del av Sörmlandsleden som jag varit med och dragit.

Har ju mycket där som säkert kan intressera dom.

Sen var jag bara hemma en liten stund innan det var dags att ut och åka bil.

Matte skulle handla nån julklapp till människovalpen Oliver och födelsedagspresent till människovalpen Liam.

Jag passade bilen en liten stund.

Hade tur för matte hade varit i den bra Grisöronaffären som finns där.

Ägaren hade skickat med en massa smaskigt godis till mej och matte hade fyllt på mitt förråd av grisknorrar.

Sen åkte jag till mina bästa vänner mattes föräldrar och fikade.

Hos dom finns det en boll som är människovalparnas.

Jag hade tur för dörren tillförrådet där såna saker finns var inte riktigt stängd.

Bra hund reder sej själv och alltså hämtade jag bollen.

Ansåg att jag skulle busa med den. Men det tyckte visst inte människorna.

Jag bjöd mej på fikabröd och god korv.

Gillar att hälsa på hemma hos alla mina bästa vänner och bjuda mej på olika smaskiga saker.

Efter denna ganska intensiva dag så är jag trött och ska vila. Lär ju gå åt kraft imorgon om jag ska träffa brudarna igen. Förhoppningsvis kan det bli bilder då.


 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

8 december 2008 22:03

Låter som du haft en härlig dag med tjejer, fika och korv:-) Natti natti

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Ingen bild

Primo och Acke

8 december 2008 23:42

Låter som du har haft fullt upp som vanligt! Vi har varit utan våran matte i 2 dagar och det var inte så kul...Men hon hade gottiga tuggben och strupar med sig och visst ngn Julklapp hörde vi viskas;)
Tjingelitjong!

 
lotta L

lotta L

9 december 2008 07:27

åå, härlig dag..och du e turkille du, som får träffa brudarna imorgon IGEN!! Hoppas du sovit gott så du orkar njuta av dagen :)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se