Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Bad och besök av människovalpen

Av Sigge Svamphund - 9 november 2008 18:04

TACK ALLA FÖR ERT STÖD VAD DET GÄLLER DE HUNDÄTANDE MONSTREN!!!!!!!!!!!!!

Det där första monstret var extra läskigt, tur att det är många kilometer kvar till Mattias så det inte kommer dit!

Idag så började jag med att vara i skogen som vanligt.

Ägnade mej åt alla viktiga hundgöromål.

Så passerade jag min närmaste sjö och tänk onödiga isen håller på och försvinner igen.

Passade självklart på att ta en del simturer på lämpliga isfria ställen.

Om jag fått bestämma så hade det blivit inspektion av ytterligare en sjö.

Men matte påstod att vi inte skulle hinna dit också eftersom människovalpen Oliver skulle hälsa på mej.

Får väl kolla den sjön någon annan dag då.

Människovalpen kom och vi busade en massa.

Vanligtvis så får jag inte busa inne men när Oliver är här så går det bra.

Både min frisbee och några av mina bollar grejade vi mycket med.

Min träning ger resultat för Oliver blir duktigare och duktigare på att kasta och försöka gömma dom.

Han gillar ju att ge mej mat så han fyllde på min matskål ordentligt. Jag åt och han la dit ny mat.

Mycket bra service måste jag säja.

Han borde visa sej här oftare och göra sånt.

Jag är i alla fall väldigt mätt och belåten.

Matte försökte ta bilder på oss men alla blev misslyckade så ni får klara er utan såna idag.

Förhoppningsvis så gör jag saker värda att ta bilder på imorgon. 
ANNONS
 
molle

molle

9 november 2008 19:51

kan inte förstå varför du får bada men inte jag...kanske du kan hjälpa mej att övertala matte ??

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Myrra

Myrra

9 november 2008 19:58

T o m jag badade i dag! Trodde säsongen var över för min del men det blev ett rejält dopp efter ett ansträngande spårarbete. Annars lugnt här i Snårsbo. Må så grankott!

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

9 november 2008 21:21

Skönt att du kunde koppla av med lite bad på dom isfria ställena idag. Och bus med Oliver!
Kunde väl inte bli bättre.

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

9 november 2008 21:41

Våran människovalp är för liten för att fylla på våra matskålar, men vi håller ut. Skönt att du klarade dej från momstren
Pussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Primo och Acke

9 november 2008 22:00

Våran matte håller inte med om att det skulle vara bra om någon "liten människa" skulle fylla på våra matskålar! Hon tycker redan att vi behöver mindre av den varan....fattar INTE vad hon menar, vi ( speciellt jag Primo) har ju bara muskler...som alla vet väger mera en fett!
Tjingeling!

 
Sacco

Sacco

9 november 2008 22:05

Ja, den där mulen ser minsann uta vilja tugga i sig dig:) Stackar Sigge:)..och din oförstående matte bara skrattade åt dig, inte snällt alls!

Fin stuga ni hittade ute i skogen. Förstår att du skulle trivas där!

http://www.bjorkmannarna.se

 
Kasper

Kasper

9 november 2008 23:44

Va bra att du också får sjöar utan is! Jag har inte badat idag, men har haft kuligt ändå!

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
 Tim

Tim

10 november 2008 00:00

Det där med kurs i kossors farlighet tycker jag låter som en utmärkt ide!

http://timsevimse.blogg.se

 
Lotta

Lotta

10 november 2008 07:46

låter bra med kurs :)
Människovalparna här tycker också om att mata hungriga hundar..och så länge du simmar o springer i dina skogar lägger du väl knappast på hullet heller ;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken

10 november 2008 11:25

hoppas du har bättre väder än os idag sigge! du som hatar äckligt regn! här fullkomligen vräker det ner o stormar dessutom! vi kommer inte ens njuta av spagroparna som blir för sånt gillar ju inte vi...

 
Åsa

Åsa

10 november 2008 13:31

Här regnar och stormar det så ingen, varken hundar eller katter vill ut. Vi hade ett fasligt åskväder här för ett tag sedan också. Du får njuta i soffan med ett grisöra kanske ;)

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Frippe

Frippe

10 november 2008 13:43

Vilken tur du har som har människovalpar som ger dig mat! Mina valpar här hemma ger inte mig mat förutom när dom är mätta och inte orkar få i sig deras mat.... Hmmm,, jag tror nog att jag har det bra ändå med mina valpar... "Det ju godare än mina kulor"
Jag misstänker att du hinner nog inte lägga på dig något så det gör nog ingenting om du får extra!!!
Men Sigge man kan inte bada nu!! Både jag och matte huttrar till vid blotta tanken på att bada ute nu,Burrr.....
Hos oss regnar det idag och vi har ingen snö kvar, det är bara lera och lera och vattenpölar efter snöhögarna som låg där. Det är trist och tråkigt här hemma men det blir en prommis runt älven senare.
Ha, det gott så hörs vi i kväll.

Kramizz.....

http://frippe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se