Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Äckligt regn

Av Sigge Svamphund - 16 oktober 2008 18:05

Usch, har haft en tråkdag.

När jag vaknade i morse så ösregnade det.

När matte tyckte att jag skulle gå ut så gick jag och la mej undr sängen igen.

Hade absolut inget behov av nån morgonpromenad.

Tyvärr så prasslade hon med korvpåsen och det ljudet kan jag inte motstå.

Kom alltså fram och då var det kört.

Blev självklart utsläpad i äckligt regn.

När jag äntligen kom in igen så gick jag och la mej och sov. Tänkte sova bort resten av dagen.

Nädå, matte påstod att jag skulle ut igen eftersom det slutat regna.

Hade ingen lust men följde med i alla fall.

Träffade min tjej Dolly och hennes matte så jag hade sällskap med dom.

Gick förbi min sjö så jag tog några simturer.

Dolly såg ut som om hon inte trodde att jag var riktigt klok som badade.

Hon vägrar visst att ägna sej åt såna trevliga sysselsättningar.

På eftermiddan så var jag i alla fall ute och busade med min frisbee ett tag.

För övrigt har jag mest bara haft tråkigt.

Hoppas att jag får en lite aktivare dag imorgon.

 
ANNONS
 
Ingen bild

malte o snoken

16 oktober 2008 18:45

glad våran tröja kunde glädja dig lite, vi har också haft det trist, regnat ute o vi har varit inne mest, en liten snabb promenad i ösregnet vart det förstås...usch!

 
Myrra

Myrra

16 oktober 2008 19:44

Du får nog skaffa en regnrock om det ska fortsätta med det här tramsandet då det regnar:) Ut med dig bara, Sigge! Du är ju en riktig badkille och det där regnet är ju faktiskt VATTEN när allt kommer omkring! Blöta regnpussar på dig, Siggevännen!

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

16 oktober 2008 20:02

Samma regn, här som där. Trött man kan bli! Hoppas att det håller upp imorgon. God natt Sigge! (Jag sover redan nästan, på mitt nya täcke ...)

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Kasper

Kasper

16 oktober 2008 21:02

Jag hade nog hellre gått ut en sväng i regnet än passat huset flera timmar idag! Men jag hade i alla fall sällskap av Maxi, för han hade gömt sig så att matte inte kunde schasa ut honom innan hon for iväg.
Sen bara en liten sväng när hon kom hem. Hon hade visst lite ont i munnen...

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Tanten

Tanten

16 oktober 2008 22:40

Romantisk hårdrock... hihihi! Tja, ändamålet helgar medlen så varför inte? Det har varit ett äckligt regnväder här med i dag, höll upp några timmar mitt på dagen.

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
 Tim

Tim

16 oktober 2008 23:15

Förstod att du blev kär i Giah, hon var ju jättesöt... Jag har också haft tråkdag idag, fick inte ens leka :( dumma matte...

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

Tessan med voffsar

16 oktober 2008 23:24

Ja tråkdag här oxå!!

 
Tuffa

Tuffa

16 oktober 2008 23:25

Visst är det knasigt att man gillar att bada och simma och bli jätteblöt, men inte att det regnar...?

http://tuffabriard.bloggagratis.se

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

16 oktober 2008 23:39

Stackars dig som haft en tråkdag! Men lite kul fick du ju med tjejen i alla fall.
Kul att du tyckte om vår logga. Matte har gjort den i Paint shop pro.

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

17 oktober 2008 00:52

Vi har haft ett härligt höstväder och varit ute nästan hela dagen. Alla hundarna fick nya stora märgben som de ömson gnagde på eller grävde ner på hemliga platser som de sedan bevakade. Så i morgon ska det bli intressant att se hur många av dem som hittar sina ben igen.
Ha det gott

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

17 oktober 2008 08:50

idag ser iallafall det ut som om det blir riktigt fint väder ..här iallafall! Hur ser det ut hos dig då?? hoppas att solen hittar till dig

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
 Tim

Tim

17 oktober 2008 17:52

Idag är det en mycket bra dag, matte lät mig äntligen plaska i en spagrop!!! Kanske finns det hopp om livet igen...fast du får nog fortsätta simma åt mig ett tag till om du kan, det får jag visst inte göra ute ännu. VOFF!

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se