Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Senil matte

Av Sigge Svamphund - 12 oktober 2008 17:40

Ibland borde min matte låsas in nånstans. Eller i alla fall ha nån som alltid påminner henne om allting.

Skulle till en av alla mina skogar idag.

Sista chansen innan älgjakten börjar imorgon.

Matte parkerade på det vanliga stället.

Klev ur bilen, tog svampkorgen och bytte till stövlar. Jag satt kvar i min bil och funderade på när hon tänkte öppna åt mej.

Gissa vad som händer?

Jag ser hur matte tar korgen och GÅR!!!!!!!!!!

Trodde knappt mina ögon, hon hade glömt mej och jag trodde att jag skulle missa allt skoj i den skogen.

Två sjöar, en massa spagropar och annat trevligt.

Nu kom hon inte så väldigt långt innan hon var tillbaka med en massa ursäkter om att hon hade glömt mej.

Man glömmer inte mej!

Fast jag får väl vara glad att hon kom på att jag saknades

I skogen så grejade jag med mycket.

Jobbade som svamphund, badade i båda sjöarna, letade efter det där lodjuret jag såg för ett tag sen och andra trevliga saker.

Matte skulle ta kort på mej när jag hittade massor med kantareller på ett ställe.

Jaha, går inte alls när batteriet måste laddas.

Alltså inga bilder idag eftersom den där senila människan glömt att sätta batteriet på laddning.

Jag gjorde bland annat ett bra fynd.

Hittade en så där blomduschflaska vid det lilla, lilla huset som ligger vid min ena sjö.

Hade mycket skoj med den. Fast jag har grävt ner den på ett säkert ställe så det kanske kan bli bild om jag gräver upp den nästa gång jag är där.

I morgon inleds ju stora tråkveckan.

Älgjakten börjar och jag har bara en bra skog att vara i då.

Hörde nåt om att jag ska få åka och dejta två av mina tjejer istället imorgon.

I morgon är det dessutom läge att fira.

Då har jag bloggat i 2 år!


 
ANNONS
 
Kasper med matte

Kasper med matte

12 oktober 2008 18:26

Herrejisses - glömma dej... just DET har min matte nog aldrig gjort, men MIN MAT händer det att hon glömmer!
Sigge, kika hos mig och se vad jag hittade i skogen!!!! FUSK! En dag för tidigt. Minst, förmodligen två!

http://www.belof.se

 
Moa och Maiko

Moa och Maiko

12 oktober 2008 18:40

Senila mattar finns det gott om, du Sigge! Vi tycker att hon har glömt bort oss nästan varje dag i en veckas tid! Men nu har hon i alla fall kelat färdigt med mördarkossorna och har lovat att vi ska få gå långa promenader igen.
Vi tycker nog inte att dina kor ser SÅ ruskigt farliga ut, men det här kan ju ha varit spök-mördarkor och då vet man aldrig...
Matte har också pratat med ett trevligt "spöke" i helgen.Kolla vår blogg får du se...

http://nysvansat.blogspot.com

 
molle

molle

12 oktober 2008 20:30

men fyyyy matte.
wow träffa två tjejer, super kul ju.
2 år, hm ett år längre än jag alltså

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Ingen bild

Primo och Acke

12 oktober 2008 20:40

Shit!! Senila mattar vet vi ALLT om;) men hon har nog aldrig glömt oss i bilen....ännu!

Fattar inte hur myket skräp ni har i era skogar? Ja för dig är det ju fin fina "skatter"...vi hittar aldrig ngt!
Tjing tjong i morgon ska namnet Sigge ta form...;)

 
Myrra

Myrra

12 oktober 2008 21:06

Oj! Glömde hon dig?! Det var då märkligt!Undrar vad hon tänkte på? Spökena kanske?

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
 Tim

Tim

12 oktober 2008 22:43

Nämen, inte lätt att bli glömd. Tur din matte kom ihåg dig fort igen iallafall. (min matte höll på att glöma mig en gång när jag var med i stallet för länge sen...dom är allt senila ibland...)

Matte hälsar att hon är så imponerad över att ni fortsätter hitta massa svamp, ni är så duktiga!

http://timsevimse.blogg.se

 
Tanten

Tanten

12 oktober 2008 23:49

Tvåårsjubileum som bloggare, grattis Sigge! Må du aldrig sluta!
Jag har glömt min njuffetik ute en natt efter nattpromenaden *rodnar* skolungarna kom och ringde på dörren och frågade om hon skulle vara ute ensam. Men det är väl presiberat vid detta laget, tack och lov.

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

13 oktober 2008 00:04

Ja den stora tråkveckan börjar i morgon, för det finns väl ingen risk att jaktlagen blivit senila och glömt bort att de ska ut och skjuta. Hoppas innerligt att ingen mer än älgarna ska bli påskjutna under denna jaktomgång. Men för säkerhets skull. Håll er borta från skogen under de första jaktdagarna.
Ha det gott

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

13 oktober 2008 00:10

Hur i all världen gick det till! Glömma självaste Sigge i bilen... Vilken skräckis!!!
Tur att matte vaknade till och upptäckte att du fattades!
Shit! Har du bloggat i två år? Grattis!!!

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.

 
Giah

Giah

13 oktober 2008 07:02

Haloj snygging, hade jättemysigt sist!!! Utom badet...Fattar INTE att du gillar det!!! Spagropar (där det finns botten) är mycket bättre :)
Hoppas vi ses snart igen!!!!!!!!!!
Senil matte har jag med...Va läskigt att din glömde DIG i bilen!!! Tänk att missa skogspromenaden när man fått följa med och se att matte går in i skogen SJÄLV...Ruggit!!! Tur hon kom på det snabbt!!!
Puss Giah

http://belgarhuset.com

 
camilla

camilla

13 oktober 2008 09:34

Määääh!!! Så vimsig matte!
Hon skulle förmodligen skynda sig att plocka svamp innan älgjakten började och så glömde hon av dig i rena brådskan....

http://www.bentleypojken.se

 
Ingen bild

Ronja o jaja

13 oktober 2008 10:22

Detta är inte saaant först glömmer hon dig sen glömmer hon att ladda batterier ! Nu är vi oroliga för dig Sigge,, tänk om matte glömmer dig hemma nästa gång och du bara få höra i huset hur hon startar bilen och åker .

 
lotta

lotta

13 oktober 2008 10:48

meh herreguud!!! glömma sigge :(
Tur att den virriga matten kom ihåg dig tillslut!!
GRATTIS till 2 års bloggande..en bedrift!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

13 oktober 2008 13:31

Ajaj inte får man glömma Sigge. Vilken tur att matte din upptäckte att du inte var med. Grattis till 2-årsbloggandet - åren går fort det hoppas du finns kvar här i många år till och förgyller min dag.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

14 oktober 2008 14:00

Hon kanske börjar bli "lite äldre", förstår du Sigge. Man måste ha tålamod med mattarna när det kommer upp i de där åren ... Det bästa med att de är "lite äldre" är ju att de är mycket mycket lugnare och håller sig hemma mer. Fast när jag hör om allt som din matte gör, så undrar jag om det verkligen stämmer. Hon är nog inte "lite äldre" utan var nog bara lite trött och glömsk en stund. Även mattar kan ju bli det, när det gått upp i varv för mycket. (Min är en sån matte. En trött & glömsk en. Men jag brukar liva upp henne så ofta jag kan.)

http://vallevagabond.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se