Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Träffat Kasper

Av Sigge Svamphund - 25 september 2008 18:21

Hård dag det här.

Blev skjutsad till det där Skottvång på förmiddan.

Först var jag med matte vid en annan sån där kolmila.

Brydde mej inte om milan men busade mycket med dom som sköter den istället.

Tro nu inte att matte kom ihåg att ta några kort där, nädå kameran kvar i bilen.

Sen var det ju bestämt träff med Kasper och hans matte.

Kasper sa fula ord till mej när jag kom nära hans köttbullar.

Men sen var det skogen.

Mycket trevligt eftersom jag har en bra badsjö där.

Badade en hel del i den.

Kasper vågar inte kasta sej ut och simma som jag gör och när han såg hur jag gjorde så höll han sej på avstånd.

Struntade helt i att jobba som svamphund.

Ansåg inte att jag hade tid.

Mycket att göra med att kolla saker, släpa på pinnar och lägga mängder med kottar i Kaspers mattes korg.

Här står Kasper och smyger bakom ett träd när det var fikadags.

Han fick passa trädet så att han kunde äta sin macka i lugn och ro.

Jag äter nämligen väldigt snabbt och det var nåt om att vi inte skulle bli osams.

Matte lärde i alla fall Kaspers matte att hitta såna där svarta trumpetsvampar.

Jag brydde mej inte om dom just nånting idag.

Markerade två eller nåt sånt bara.

Kan ju inte jobba när jag träffar vänner.

Detta är den enda bilden som matte lyckades ta på mej och Kasper tillsammans.

Jag har hittat ett alldeles underbart spadike med stinkande (mattes ord) vatten. Hade mycket skoj där.

Fast Kasper tycker att jag är lite konstig som står och skäller när jag plaskar. Gjorde samma sak i en mysig spagrop i skogen.

Kasper såg ut som om han inte trodde att jag var riktigt klok.

Hm förstår inte det där, han är ju inte den första och jag tycker att det är helt normalt att skälla när jag plaskar.

Med tur så fick Kaspers matte till några bilder på honom och mej tillsammans.

När det var dags att skiljas åt efter några timmar så var både jag och Kasper väldigt trötta.

Matte stannade i alla fall vid en av mina sjöar på väg hem så jag kunde ta lite fler simturer.

Nu är jag trött och ska vila mej.

Matte hon ska visst ta reda på all svart trumpetsvamp som hon plockade.

 
ANNONS
 
Tanten

Tanten

25 september 2008 20:03

En sådan söt liten kompis du har! Hoppas att du sover gott ;)

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Kasper

Kasper

25 september 2008 21:07

Hej på er! Matte hälsar och säjer att så många oskarpa och fullkomligt oanvändbara bilder kan hon aldrig tidigare minnas sig ha presterat på så kort tid!
Sigge - du anar inte så vi ser ut, du och jag....!
Senare i kväll ska min matte också skriva om vår utflykt - är rädd att det hon skriver inte blir så smickrande för mig som jag skulle önska. Men okej - jag VET att jag vaktade matte (EGENTligen förstås dom där köttbullarna jag visste att hon hade, men du fick ju i alla fall några av dom så småningom, när jag satt inburad i min bil...)
Tror att det för mig vankas svampmacka med svart trumpetsvamp i morgon! :-)

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Lexie

Lexie

25 september 2008 21:35

Men Sigge då... det förstår du väl varför inte kasper kan bada i spagroparna... Han har ju VIT päls! han är inte skapad för spabad och dyligt förstår du, då skulle han hamna i tortyrkammaren efteråt och det vill du väl inte ska hända din kompis...Ska man hålla på som du, ja då är det bäst att ha svart päls , som du. Nospuss från Lexie.

http://www.lexie.dinstudio.se

 
 Tim

Tim

25 september 2008 22:48

Ni ser ut att ha det mysigt trots vaktning av köttbullar och annat. Mysig spagrop du hittade!

http://timsevimse.blogg.se

 
Moa

Moa

25 september 2008 23:14

Jag tror att jag är lite lik dig i sättet. Pratar och skäller... det gör jag också när jag håller på med något viktigt.
Ni verkar haft en bra dag tillsammans, du och Kasper.

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Myrra

Myrra

27 september 2008 18:34

Vilken bra dag ni hade ändå, du och Kasper! Man får självklart passa sig för att komma för nära en annan hunds köttbullar - sånt kan straffa sig! Bra att du kunde ta lite ledigt från svampletandet också och bara ha lite kul!

http://hundenmyrra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se