Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 8 september 2008

Hittat paradiset

Av Sigge Svamphund - 8 september 2008 18:21

Dagen började mindre bra.

Blev utsatt för det dötrista passa huset eftersom matte skulle till människoveterinären.

När hon behagade dyka upp igen så hade hon minsann träffat människovalpen Oliver.

Är ju inte första gången det händer. Skyller på människoveterinären och så kommer hon hem och har träffat människovalpen. Fårinte ihop det där, Har bara hört nån usel förklaring om att hon ställer bilen där Oliver bor.

Sen fick jag i alla fall åka till skogen.

Hade en otroligt bra skogsrunda.

Jobbade mycket som svamphund bland annat.

Passerade jägarnas tillhåll jaktstugan och passade på att inventera deras vedbod. Efter lite rotande så hittade jag en perfekt pinne.

Hade den med mej ett tag och roade mej mycket med den.

Men så gick jag förbi en av mina skrothögar.

Där lyckades jag hitta en ny dunk till min samling.

Släpade med mej den och tänkte ta hem den till min samling.

Men så närmade jag mej huset med vattenkannorna.

Då ångrade jag mej och gömde dunken i skogen.

Bestämde mej för att jag fortfarande har akut behov av en vattenkanna.

Huset där de finns har varit till salu.

Jag rusade dit för att kolla så "mina" vattenkannor inte blivit sålda.

Jag hamnade i paradiset!!!!!!!!!!

Den som har köpt huset har ÅTTA tikar!!!!!!!!!!!

Kolla här!!!!!!!!!!

Jag och fem av mina nya tjejer. Det gick inte att fånga oss alla på samma bild.

Alla tjejer är Samojeder och Kasper tjejer alltså Japanska spetsar.

Hade väldigt skoj tillsammans med alla tjejerna.

Vattenkannorna glömde jag alldeles bort.

Hörde att människorna pratade en massa och att matte kanske skulle visa deras matte bra vägar i skogen.

Kan de ju ägna sej åt då. Jag kan visa alla mina tjejer en massa annat bra.

Borde faktiskt få vara i den skogen minst en gång varje dag. Allra helst flera gånger om dagen. Tur att jag brukar få vara där ofta.

Är lovad att jag får komma och busa med dom så ofta jag vill.

Till slut så sa matte att det var dags för oss att fortsätta.

Behöver jag tala om att det var ganska motvilligt jag följde med?

Lyckades göra ytterligare ett fynd.

Hittade en hink i skogen.

Hade mycket skoj med den och fick faktiskt ta med den till bilen.

Men hem kom den inte för matte sa att den var trasig och att den skulle kastas i nån återvinning.

Imorgon ska jag visst få träffa min polare Gusten i nån skog.


 
ANNONS
 
benzon

benzon

8 september 2008 19:19

jisses vad brudar en del hare förspännt vill jag lova asså hallå drömriket himmelriket ..jag bara är så avis på dej.. å avd vackra de var så fin å söta jag förstår du inte ville hem ;) regn här.. hoppas på lite bättre väder för mattes å husses skull iaf husse som inte gillar å vara ute i regnet .. jag bryr mej inte .. tycker om vatten ;) ha en bra kväll ..å dröm nu söta drömmar om vad du ska göra nästa gång du träffar flickorna ;) kram benzon

http://www.raberg.se/benzann

 
Kasper

Kasper

8 september 2008 19:43

Men herrejisses - såg dom inte att det var ett hus till salu HÄR OCKSÅ! Men okej Sigge - när det nu var till dej dom hittade så bara grattar jag!
Tröstar mej med Mollie som jag träffar i morgon!
Åtta tjejer - och alldeles vita till på köpet! Hmm - SÅ VÄLDIGT många mil är det kanske ändå inte mellan dig och mej, kanske jag kan lifta om nu matte menar att tjejerna här i trakten räcker åt mig!
Förresten är killträffar också kuliga - SURT sa räven... :-)

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Tanten

Tanten

8 september 2008 19:51

Vackert Sigge! Som jin och Yang, symbolen för balans. Förstår att du hade jätteroligt med alla brudarna.

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Moa och Maiko

Moa och Maiko

8 september 2008 19:54

Hoppsan vilket myller av fruntimmer! Om du kan slita dig från dem vore vi mycket tacksamma om du kunde gå in på vår blogg och tala om vad det är för svampar som ser ut som ledsna mumintroll! Lugn, inget vi ska äta, men matte tycker dom ser "söta" ut. Tvi, säger vi.

http://nysvansat.blogspot.com

 
Ingen bild

molle

8 september 2008 20:20

men snacka om himelriket..
jag är jätte avis på dej...

 
 Tim

Tim

8 september 2008 20:40

hallå...nu blit jag avundsjuk faktiskt...tänk vad tjejjer, och vita dessutom...dom hade ju passat mig ypperligt. Förstår iallafall att du hade det jättetrevligt, hoppas du pussa på dom från mig!

http://timsevimse.blogg.se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

8 september 2008 21:41

Vilka söta tjejer! Lyllo dig!!!

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

8 september 2008 21:44

Amen hallåååå vilket paradis! Det var ena sköna bönor du hitta på. No wonder att du glömde vattenkannorna ;o)

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

8 september 2008 22:22

Ibland så är gud god. Han flyttade nog dit alla tikarna för att du städar upp i naturen. Så se tikarnas sällskap som en belöning. Dålig grisöronaffär ni har, de borde väl ha stora ben. Be dem beställa hem det till dig.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Ingen bild

benzon

9 september 2008 01:24

tjena i natten..asså sigge svampen finns under foton.. det som inte visas på kalendern visas på foton.. okej.. å vi behöver nog kanske salvan.. får höras
om det i veckan.....kramen

 
Lexie

Lexie

9 september 2008 10:32

Men Sigge då! Nu har du pinnar och ved för restan av ditt liv. Härligt va? Oj oj oj... Så många tjejer du skaffat. Snygga är dom också? Hur många brudar har du nu för tiden? Kul att du får komma dit och leka med dom alla när du vill. Bättre än en vattenkanna, eller hur? Nosgos från Lexie. Ps. Kolla in min nya Biabädd, helt underbar. Min matte är bra snäll hon, ja, lillmatte också förstås.

http://www.lexie.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Primo och Acke

9 september 2008 14:21

VILKET FYND 8 TIKAR!! Blir vi avis eller blir vi??? Suck vilket himmelrike du bor vid...
Tjing tjong konkarong!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se