Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 5 september 2008

Vilat upp mej

Av Sigge Svamphund - 5 september 2008 19:14

Efter gårdagens skräckupplevelse med den där hundätande Häst så har jag vilat mej idag.

Men med tanke på vissa kommentarer..................

Jag VET att hästar och kossor äter hundar särskilt svarta långhåriga blandraser!

Sen kan matte och alla ni andra påstå att de är snälla, luktar gott, bara äter gräs och annat som absolut inte är sant.

Har hört att såna där djur ingår i mitt torrfoder. funderar allvarligt på att bli vegeterian bara jag slipper äta isbergssallad för det är äckligt!

Men åter till dagen.

Jag har vilat upp mej genom att vara i en av mina skogar som är garanterat fri från både hästar och kossor.

Däremot så har jag flera sjöar där och många bra spagropar.

Vid min ena sjö så ligger det ett litet hus som några fågelskådare har.

Jag hittade en utmärkt flaska där som jag roade mej en hel del med.

Den fungerade alldeles utmärkt som badleksak också.

Simmade mycket efter den.

När jag hade använt den klart så grävde jag ner den på ett säkert stäle i skogen.

Tänker gräva upp den nästa gång jag är där så kan jag fortsätta att använda den till bad och andra viktiga saker.

I en av alla mina bra spagropar så hade någon lagt en röd pinne.

Ska absolut inte ligga saker i mina spagropar så jag städade bort den.

Hade ganska skoj med den ett tag.

Insåg ju att det inte var ens nån idé att tänka tanken att jag skulle få ta med den hem.

Har alltså gömt den på ett bra ställe tills jag kommer tillbaka nästa gång.

Jobbade väldigt mycket som svamphund också.

Hittade massor med kantareller bland annat.

Om inte jag visat matte dom här så hade hon missat dom.

Tänk om människor skulle kunna lära sej att använda sina odugliga nosar.

Jag kände ju lukten på långt håll.

Hittade ganska mycket av trattkantareller också.

Bra för det blev mycket korv.

Resten av dagen har jag inte gjort så mycket.

Bara mina vanliga hundgöromål

Har hört att jag är bortbjuden på middag imorgon hos mina bästa vänner mattes föräldrar.

Innebär senare blogguppdatering men förhoppningsvis en massa gott käk till mej.


 
ANNONS
 
Tanten

Tanten

5 september 2008 20:17

Åh vilka fina trattisar! Måste åka upp till min skog och kolla. Du har inte tappat bort ett framben hoppas jag? ;) Ser ut så på sista bilden på dig :D

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Lexie

Lexie

5 september 2008 21:59

Vi är tillbaka. Jag tycker också om flaskor, helst dom stora. Tänk vad du hittar saker. Min lillmatte är visst bjuden på kalas och de ska till Sagostigen i oktober sägs det. Har haft en del otalat med en viss person och därför ville jag stänga ner bloggen, men matte sa att vi ska ta det via mail istället med den berörda personen.Jippi, då fick jag ha kvar min blogg. Nu ska jag gå ut på kvällsrunda med matte. Nosgos till min favvo! Mmm /Lexie/

http://http:www.bloggagratis.se

 
Myrra

Myrra

5 september 2008 22:34

Värst vad du kan många svampar, Sigge! Jag kan bara kantarell...och dom har jag nästan glömt bort för det var så länge sen jag tränade. Det har varit så många hundbesök och nu det här med min mage också. Matte ger mig ingen korv och inga köttbullar eller blodpuddingsbitar heller nu. Jag får nog börja om från början med svampletaning - nästa år!

http://hundenmyrra.blogspot.com

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

5 september 2008 23:09

Ser ut att ha varit en alldeles utmärkt dag för dig Sigge!

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Kasper

Kasper

5 september 2008 23:12

Måste ju bara titta in till dig och säga "HEJ"!
Du Sigge, VET man en sak, då VET man! Sen får andra säga vad dom vill. Och veta vad DOM vet.
Jag börjar förstå det nu.
Sov gott!

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
 Tim

Tim

5 september 2008 23:25

Men sigge så här är det: Kor ät jätteläskiga (äter definitivt hundar!), hästar däremot är ofta snälla och lättare att förstå sig på ( iallafall om man är vallhund) Voff, voff!

http://timsevimse.blogg.se

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

6 september 2008 17:08

Hej min stora idol!
Sigge, jag litar inte heller på hästarna. Först var jag jättenyfiken på dem, men sedan small det till i min nos när jag skulle hälsa på en av dem. M. sa att hon tror att jag fick en kyss av elstängslet, men jag vet att det var hästen som skrämde mig. Läskigt!
Bättre att nosa på hundar och svampar och människor, tror jag. (Korna har jag inte vågat mig på ännu.)
Jag ska också bli en svamphund när jag blir stor, om jag kan.

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Sacco

Sacco

6 september 2008 17:48

Hoppas du fick smaka något riktigt gott på middagen. För det var väl inte bara matte som var bjuden på middag?

http://www.bjorkmannarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se