Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 4 september 2008

Blev ingen spökjakt

Av Sigge Svamphund - 4 september 2008 21:42

Precis som rubriken säjer så blev det ingen spökjakt idag.

Men jag har hållit igång i alla fall.

Först var jag i en av mina skogar på förmiddan, jobbade som svamphund och sen badade jag i tre olika sjöar.

Sen fick matte veta att det inte skulle bli nån spökjakt för de där andra mediumen som skulle ha varit med kunde inte.

Men jag fick åka till Mattias i alla fall.

Som vanligt när jag kom dit så slängde jag mej ur bilen fullt inställd på att busa med de där halvstora människovalparna som Mattias tjej har.

Men jag slängde mej in i bilen fortare än jag kom ur den.

Mattias tjej Jessica kom med ett sånt där äckligt hundätande monster som heter Häst.

Vägrade gå ut bilen så länge som Häst var utanför den.

Istället så satt jag och morrade lagom hotfullt åt den. När Häst inte blev rädd för det så försökte jag skälla ut den istället.

Till slut så gick äckliga Häst sin väg men jag tänkte absolut inte lämna min bil.

Hästar är ju opålitliga så jag trodde att den skulle komma tillbaka och äta mej till middag.

Gick åt en hel del korvbitar för att få mej ur bilen.

Fast sen blev det bra.

Jag, Mattias, matte och en av människovalparna gick till skogen.

I skogen finns det inga hästmonster.

Människorna plockade massor med svamp och jag undersökte en massa trevliga spagropar, träd och annat intressant.

På bilden så håller jag Mattias och människovalpen Oskar på och plockar en massa svampar.

Nu är jag trött efter en jobbig kväll så alla er andra besöker jag imorgon.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sacco

4 september 2008 22:04

Men Sigge, nu ska vi reda ut det igen. Hästar äter GRÄS och ingenting annat!! De är söta, goa, charmiga och luktar gott. Prova att nosa på den nästa gång får ska du se. Annat är det med kusin Zeb, han är köttätare..
Det är väl för tur att du har matte med dig. Att stjäla från Polisen är inte att rekomendera. Man kan få sitta bakom galler ett tag om man gör så.. fast Polisen du träffade verkade ju ha humor och det är klart vem blir inte charmad av Sigge?

 
Lexie

Lexie

4 september 2008 23:04

Vad tråkigt att det inte blev någon spökjakt i kväll. Men Sigge då, inte kan du väl vara rädd för hästar... dom som är så gulliga. På gården jag växte upp fanns massor av hästar och jag gillade dom. Nu får jag hålla till godo med åsnor som finns nära oss på en parklek. God natt min skatt. Nospussar från Lexie.

http://www.lexie.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Primo och Acke

4 september 2008 23:17

Ja skälla på Hästar kan vi med! Vi höll på att skrämma slag på en häromdagen...det värsta var att det var en riktigt sur ryttare på som visst är jätte rädd för hundar?? Vaddå rädd för hundar, kan man väl inte va eller? Synd om "spökjakten" mattes kompis har anmält dom till en "storseans" i nov, den med Terry hade hon inte råd med....
Sov sött!

 
Kasper med matte

Kasper med matte

5 september 2008 00:59

Synd med inställd spökjakt. Spöken kan nog vara ännu farligare än hästar, tror i alla fall jag. Jag har inte fått lära mig att hästar är farliga, men lite skäll tycker jag gott att dom kan få i alla fall. Bara för att dom är så onödigt stora!
Jag träffade ju häst i midsomras och jag lever än, och den där på Skottvång åt ju inte heller upp oss.
Men det är klart - SÄKER på dom kan man ju inte vara.
Själv har jag börjat äta på en ny bok... Men nu har matte preparerat den... :-/

http://www.belof.se

 
Ingen bild

molle

5 september 2008 08:35

nej va tråkigt att det blev inställt..
men Sigge inte är du väl skraj för en häst..
du kan ju bara låtsas att det är jag ((sheatland ponny))

 
Christa

Christa

5 september 2008 10:31

Hästar är fina. Men jag förstår dig lite iaf.
Dom kan bitas attans så hårt. Sen var det en häst som *råkade* hmmpfff.... Ställa sig på min fot och vägrade flytta på sig.
Dessutom hade den broddar..
SÅ, jag kan förstå dig. Men fina är dom och du... Dom KAN vara snälla också.

Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Ingen bild

Ronja

5 september 2008 12:50

Jag har oxå hittat massor av trattisar !!!
Berga trollet Ronja

 
Tanten

Tanten

5 september 2008 13:38

Synd att spökjakten blev inställd. Jag är nyfiken på vad du skulle säga om den läskiga skogen Sigge!

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Myrra

Myrra

5 september 2008 17:05

Usch för hästar tycker jag också! Hos dagmatte finns det två stycken men dom håller sig på avstånd från alla oss hundar, tack och lov! Och kossor är ju värre ändå! Tråkigt det där med spökjakten!

http://hundenmyrra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se