Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Varit i skogen

Av Sigge Svamphund - 13 augusti 2008 18:26

Den här dagen har jag ägnat åt att visa min polare Oliie och hans matte en lång bra väg i skogarna här.

Självklart så visade jag inte bara vägen utan en massa andra intressanta saker också.

Den här sjön heter Fyrsjön och det var den som vi gick runt.

Självklart så badae vi en massa men det blev inga bra badbilder. Ja så var det nåt om att matte anser att såna är lika tjatiga som spagropsbilder.

En sån där mer eller mindre förbjuden bild på en spagrop. Fast den här får jag faktiskt visa eftersom jag är sysselsatt med att visa Ollie hur man bäst gör bra lerinpackningar.

Matte envisades med att jag skulle visa mina kunskaper som svamphund. Men jag hade inte riktigt tid med den idag.

Så den mesta svampen fick matte leta reda på alldeles själv.

Jag hade ju andra viktiga saker för mej.

Här sitter jag och väntar på att få mina mackor. Det var alltså en sån där bra skogsrunda med egna mackor till mej.

Jobbade hårt i skogen så jag behövde dom verkligen.

Så här ser min polare Ollie ut.

Han är en foxterrier.

Vi har ett gemensamt intresse och det är pinnar.

Ollie är ganska duktig på att släpa på stora såna. Matte försökte ta kort på det men de blev visst inte bra.

I alla fall så hade vi en mycket trevlig dag i skogen. Nästa gång ska an få följa med till min etapp på Sörmlandsleden. Tror att jag ska ge honom lite lektioner i hur man bäst sköter bäcken då.

Har hört ett rykte om att jag ska få åka på dejt imorgon.

Hoppas jag.

Tyvärr försvann ju gårdagens vackra utsmyckning snabbt, men jag får väl fixa en ny.

Nu säjer matte att jag måste sluta blogga för det börjar åska här igen.

Bäst att lyda.

 
ANNONS
 
Lexie

Lexie

13 augusti 2008 18:49

Nämen ska du date i morgon? vad intressant... vem är det då? ser att du haft hjälp av en foxterrier, en sådan hade matte då hon var liten flicka. Hans finns på hemsidan under "änglahundar" mitt mjällande har blivit bättre idag och jag har slutat att klia mig, men hårar, ja det gör jag rejält fortfarande. Längtar tills jag blir återställd så att jag kan ut och busa igen... Hmm,,, hoppas inte matte läser det! På fredag kommer en liten Labradorvalp till mattes bästa kompis. Kul! Nu ska jag äta mat... Mums, älskar mat. En Collie är mycket hungriga varelser. Nospussar från Collieflickan Lexie.

http://www.lexie.bloggagratis.se

 
Tanten

Tanten

13 augusti 2008 20:57

Du ser verkligen helt utsvulten och matt ut på bilden ;)

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Laura de Tax

Laura de Tax

13 augusti 2008 21:18

Hallå Sigge!
Ser att du och Ollie haft en kul dag i skogen med spa och allt. Ser att vi har ett gemensamt intresse i pinnar - visst är det kul och spceciellt kul om man kan dela pinnen med en kompis och ha lite dragkamp tycker jag.

Jättekul att du ville länka till mig!
Lycka till med dejten imorgon!

Kram ifrån Laura de Tax

http://tax-laura.bloggagratis.se/#875834

 
Marianne

Marianne

13 augusti 2008 22:20

Kul med sällskap på rundorna. Du har mycket att lära ut till dina promenadgäster.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Tim

Tim

13 augusti 2008 22:48

Vilken härlig dag du verkar ha haft med sällskap och allt. Egna mackor minsann....måste jag försöka få min matte att införa sen när jag får gå långpromenader igen.

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

Primo och Acke

13 augusti 2008 23:22

Vi har varit på dejt idag....ja nästan iallafall, träning hette det visst;) men en brud (Primos kullsyster) kunde vi ju uppvakta lite! Matte tackar för inbjudan och säger att det hade varit jätte kul om plånboken varit större! Men det kanske kan bli någon gång framöver vem vet när Lottovinsten trillar in;)
tjingtjong på dig Siggeluring!

 
Christa

Christa

13 augusti 2008 23:46

Ännu en kul dag i skogen för dig.
Ozzy ligger utslagen o sover efter frisering och tokspel efter.
Ha de gott

http://hissen.blogg.se

 
Charlotte

Charlotte

14 augusti 2008 09:40

Vad kul du måste ha, vilket härligt hundliv du lever med dejter, träffar och massor med härlig skogs och spaliv. Ha en fin dag idag med och hoppas det inte regnar på dig.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Monica

Monica

14 augusti 2008 10:29

En välförtjänt utmärkelse till dig finns på min sida... Fortsätt med ditt härliga hundliv men plocka inte all svamp i skogen för jag tror jag kommer hem i höst och vill också hitta nån liten trattis....

http://stickerisnack.blogspot.com

 
Christa

Christa

14 augusti 2008 11:12

Bilderna kom in lite sent igår. Jag fick sån jäla värk att jag inte orkade.
Bättre bilder kommer senare när voffen behagar vakna ordentligt.
Han är trött o har sovit mest hela förmiddagen idag.
Ha det gott

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se