Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Kalas igen

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2008 18:31

Idag har jag varit på födelsedagskalas igen.

Mattes äldsta valp Mattias fyller egentligen år i morgon men firade idag.

Mycket trevligt.

Jag busade massor med alla mina bästa vänner som jag träffade där.

Men till slut så sa matte att de inte fick hålla på och busa med mej för jag stressade upp mej.

Gjorde jag inte alls hade bara väldigt skoj tyckte jag.

En del av människorna hörde tydligen inte vad matte sa för de fortsatte att busa med mej när hon inte såg.

Slutade med att matte blev ganska arg.

Fast jag fick i alla fall fortsätta mina lektioner med människovalpen Oliver.

Han blir bättre och bättre på att kasta pinnar åt mej.

Dagens enda bild visar när jag har en av mina lektioner.

I morgon säjer matte att hon och jag ska ha en semesterdag.

Nåt om att nu har det varit så mycket ett tag så i morgon ska vi ha semester.

Undrar vad hon menar med det?

Hoppas att jag får göra nåt skoj i alla fall.

 
ANNONS
 
MICKAN

MICKAN

13 juli 2008 19:22

Har ätit tårta idag igen, din "mocklis". Idag har jag varit med matte och utforskat områden. Jag hade jättekul, hittade nåt gott som man kunde rulla sig i. Det tyckte ju inte matte om, men jag var lika lycklig för det. Nu ska jag snart gå in och lägga mig, har lekt med brorsan hela eftermiddagen på gräsmattan. Ha en bra kväll framför tv:n om du brukar titta på den. Hej från Rex

http://www.metrobloggen.se/ANIMAL

 
 Timse

Timse

13 juli 2008 22:19

mwn fyy va fuuuskigt, värst vad du får gå på kalas hela tiden.... Jag har iallafall fått simma och bada ordentligt idag så lite tur har jag haft.

http://timsevimse.blogg.se

 
Moa

Moa

13 juli 2008 22:35

Matte har åkt hem och lämnat kvar oss hos husse på kusten. Hon ska visst till Ullared i morgon och tyckte inte det var lämpligt för oss att följa med.
Jag har också väldigt lätt för att stressa upp mig när det blir för mycket bus säger matte. Men jag varvar ner lika fort igen när det är färdigbusat.
Söt liten kille du busar med

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
kASPER

kASPER

13 juli 2008 23:38

Semester - det har jag också haft. Dvs inget nästan-bloggande på ett par dar! Men i morgon ska jag nog hitta på något igen! Får väl om inte annat lägga upp nån bild när jag käkar blåbär!
Måste också samla mig lite. För i övermorgon kommer först Mollie hit till promenad och lunch och fika, och sedan ska jag på födelsedagskalas, jag också. Mattes äldsta valp, som väl du skulle säga :-) fyller. Nåt gott ska väl jag också få då, tycker jag!

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Yvonne

Yvonne

14 juli 2008 09:06

Jag är helimponerad av ditt kunniga sätt att finna svamp Sigge!
Å så verkar du allt vilja vara allas verkliga vän! Men alla vill inte lika tyvärr...
Grävlingen får du akta dig för !
Jag fortsätter läsa om dina äventyr jag!

http://trissemojs.bloggagratis.se

 
Charlottas

Charlottas

14 juli 2008 10:12

Ja du Sigge, jag hamnade i Trosa igår och såg en hund som liknade dig men jag var säkert på fel ställe och det var nog en tik tror jag. Det blev för långt att köra åt dit håll en eftermiddag... men oj vad med svamp du hittat. Jag måste nog snart ut och leta jag också, undrar om lånehunden är bra på att hitta svamp. Apropå Trosa där hade du fått massor med nya vänner så många hundar på ett och samma ställe en helt vanlig eftermiddag har jag nog aldrig sett förr. Tror de var skeppshundar hela bunten.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
sacco

sacco

14 juli 2008 10:32

Så många nya vänner (och ovänner) du har fått sista tiden. Småhundar kan vara bra ettriga ibland, tur att du är en snäll kille och att du har matte som skyddar dig. Kan inte annat än hålla med om att Mr Grävling inte är något bra leksällskap. Du får hålla dig till Oliver, Gusten och alla andra. Vilka söta igelkottar ni har hittat! Och utmärkelse på bloggen, inte illa!

http://www.bjorkmannarna.se

 
Marianne

Marianne

14 juli 2008 11:34

Småvalpar är bra sällskap och de leker oftast ganska lagom. Semester låter bra, men en dags semester är lite åt det snåla laget.
Ha det gott

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Moa och Maiko

Moa och Maiko

14 juli 2008 15:17

Och du bara festar och är på kalas! Du har visst blivit en riktig Festprisse! Vi gillar dina Igelkottsvalpar jättemycket. Vi har några här, som vi studerar på håll - rent vetenskapligt intresse.
Idag har jag, Maiko, simmat! Fotobevis i vår blogg!

http://nysvansat.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se