Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 18 juni 2008

Internetstrul

Av Sigge Svamphund - 18 juni 2008 20:21

Internet har lagt av hos mej och matte.

Matte har pratat med Telia flera gånger idag men ingen som vet när det fungerar igen.

Just nu lånar jag dator hos schäfergrannen Bella.

Med tur är jag snart tillbaka, annars försöker jag ordna korta rapporter när internet är tillgängligt.

Har grejat med en del idag och gjort fynd men det kommer när vårt internet fungerar.

Hoppas att jag snart är tillbaka i bloggvärlden igen.

 
ANNONS
 
Ozzy

Ozzy

18 juni 2008 20:46

Kanske vi kan ses och busa någon dag?
Jag är en busig kastrat som blir 3 år i höst. En lite kaxig och glad sådan.
Jag kan övertala matte att skjussa mig..
Jag bara lägger huvudet på sned och tindrar med ögonen.
Ha en fin kväll

Nosbuff och bustacklingar
Ozzy via Christa

http://hissen.blogg.se

 
Tanten

Tanten

18 juni 2008 22:26

Telia har mycket problem nu för tiden, mån tro om det har något att göra med EU:s krav om nya avlyssningslagen...
Kommer att sakna dig! Hoppas att det fungerar snabbt igen :D

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

18 juni 2008 22:28

Tråkigt när nätet lägger av. Vi har klarat oss ganska länge från långa avbrott.
Var och kollade på vårt bästa kantarellställe i går. Inte en svamp…
Vi hoppas på lite regn..

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

18 juni 2008 23:53

Kanske är det farbror Åskar, som ställt till problemen för dig Sigge??

http://cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Tippen

Tippen

19 juni 2008 08:06

Hoppas de löser dig snart, internetet, så du kan komma tilbaka å visa alla dina underbara fynd.

http://tippen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Christa

19 juni 2008 11:27

Har mailat din matte.. Hoppas vi ses snart
Kram
Ozzy med matte Christa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se