Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2008

Varit i skogen

Av Sigge Svamphund - 14 juni 2008 17:50

I dag har jag haft en mycket aktivare dag.

När jag skulle gå ut i morse så försökte det regna så jag trodde att det skulle bli ytterligare en tråkdag.

Men det slutade lika fort (ni skulle ha hört vad matte svor över det).

Jag blev i alla fall skjutsad till Sagostigen och sen var det vidare ut i skogen.

Min favoritspagrop var det ännu mindre med vatten i nu.

Ägnade mej åt att träna med diverse träd i stället.

Måste ju hålla kroppen i trim.

Men titta här!

Min karriär som svamphund är inte över.

Det är alldeles kruttorrt i skogen men en Karl Johan hade det dykt upp.

Matte blev alldeles till sej över den.

Kan ju tala om att den blev en mycket god svampmacka när vi var hemma igen. Självklart fick jag en del av den.

Matte skulle gå till skärmskyddet på min etapp av Sörmlandsleden.

Nåt trist mänskligt om att sätta upp lappar så människor inte är så korkade att de börjar elda i skogen.

På väg dit så har jag ytterligare en mycket bra bäck som jag noggrant sköter om.

Titta här!

Inte en droppe vatten i bäcken!

Spelar ingen roll hur mycket jag blänger på matte hon kan inte fixa så jag får vatten i den.

Börjar det regna så lovar jag att gå ut frivilligt i det, bara alla mina bäckar och spagropar återgår till det normala.

En dag utan bad är ingen bra dag i min värld.

Självklart så badade jag mycket från alla mina bra badplatser.

Får vara glad att det i alla fall finns vatten i sjöarna så jag kan ta mina dagliga dopp.

Resten av dagen har jag inte gjort några spännade saker.

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

14 juni 2008 19:25

Karljohansvamp redan??+ Det måste vara väldigt tidigt.
Man kanske ska ta en runda och kolla efter svamp nere vid sjön. Men en stor portion tur kanske det blir en portion kantareller..

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
benzon

benzon

14 juni 2008 19:43

tjenamoss..här är trist asså jag menar hos mej..alla ser på fotboll..å jag vill ju oxå spela men icke.. ser du iaf hare bra..ny badleksak å träffar bruda badar å arbetar å hittar svamp..jaa ja får väll fundera på om jag ska spåra mej till dej..vi har haft skurar idag här..men gick över ganska fort.. synd då jag älskar regn fniss.. hare bäst grabben jag kikar förbi igen e anan dag då jag får låna datorn mer nu verkar det som matte typ stänger ner allt i datavärlden..för hon ville vila å ha lite lugn å ro under EM sa hon men fatar inte varför jag ska behöva liida..måste at et snacka ed henne ..eller hur.. krmaiz å ha en fin kväll..å japp saknar ju molle som attan..hoppas ahn snart är hema igen ;) tjingeling...benzon

http://www.raberg.se/benzann

 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

14 juni 2008 20:12

Japp torkan är svår i år säger matte och våran damm är bara en geggig pöl så där får jag inte bada. Vi har ju alltid Vänern men är det inte nog varmt far vi inte dit. Kantareller finns det visst på tomten, dem hittar matte själv säger hon. Bra för jag vill hellre leka rymmare occh fasttagare och kurragömma med min polare Ninna Västgöte:) Till midsommar ska du se att det blir massor av regn som fyller alla gropar och mer till;) Karl Johan det låter norskt..

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
sacco

sacco

14 juni 2008 20:53

Säkert ett jättebra tips Sigge, men jag ville ju så gärna ha pinnen. Den var SÅ rolig... och den var ju MIN. Ska fundera över ditt tips till nästa gång!

Bra att du håller dig i form och tränar, det gillar tjejerna!

http://www.bjorkmannarna.se

 
Tippen

Tippen

14 juni 2008 20:56

Mors Sigge.
Synd att de inte finns nåt vatten i den fin bäcken, ser ut att va lagom djup å mysig för mig att "fiska" i.Tycker oxå att de super tråkigt med att de e så torrt överallt.
Må så gott Sigge.

http://tippen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se