Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

Till Molle

Av Sigge Svamphund - 17 maj 2008 17:39

Eftersom det bara regnat idag så har jag inget att rapportera.

Men det har ju inte undgått mej att Molle ägnar sej åt att förtvivlat leta efter mej utan att lyckas.

Så här kommer det lite ledtrådar till hur man enklast hittar mej.

Börja med att befinna dej i sörmland. Uppsala och Fjollträsk är riktiga nitlotter, där är jag aldrig.

Börja med att leta upp en sån här.

Alltså en skog, gärna en riktigt stor sån.

Nu kan det ju vara lätt att gå vilse i de stora skogarna.

Hitta en skog där Sörmlandsleden är framdragen. Då kan du följa såna här orange markeringar.

Nu har ju sörmlandsleden över 60 etapper och du ska ju inte behöva vandra alla för att hitta mej.

Leta efter etapp 22 den jobbar jag ofta på. Dessutom lovar jag att alla vattendrag och sjöar är i perfekt skick. För att inte tala om alla trevliga pinnar jag placerat ut till andra vandrande hundar.

Håll koll på liggande träd. Är de noggrannt avbarkade och det ligger flis på backen har jag varit framme.

Här är det lite problem kanske. Min etapp blir två. Men går du på stigen bakom tavlan så kommer du till Sagostigen där jag har mitt slott i den lila, lilla sjön.

Ett annat säkert tecken är bra spagropar.

Gärna med mycket lervatten i. Skulle du höra ett entoningt skällande så finns jag i närheten och jobbar i en.

En sjö.

Nu måste du verkligen hålla både ögon och öron öppna för här kan jag mycket väl vara. Tänk bara på att jag har väldigt gott om sjöar här så det kan bli ett större antal att kolla av.

Efter detta så borde ju Molle kunna hitta mej tycker jag.

För ganska länge sen hittade Sacco orange markeringar i sin skog och förstod att om han följde dom skulle han kunna komma till mej.

Fast ännu har jag inte sett till honom.

Om det inte regnar imorgon så ska jag till skogen och faktiskt sörmlandsleden så då ska jag titta extra noga om jag ser nån förvirrad Molle eller utmattad Sacco,

 
ANNONS
 
benzon

benzon

17 maj 2008 18:59

den där beskrivningen kan dom väl inte missa dej på..t.o.m så jag fattade ;) å jag bor ju inte så himla långt från dej..bara sisådär en fem mil eler nått genar jag mellan vår skog å håller mej åt kolårdsskogen eller nått sånt så borde jag ju hitta dej jag oxå..hare bäst grabben å fnisss..jag hoppas du inte hittar en helt utsvulten saccco.. kram benzon

http://www.raberg.se/benzann

 
Ingen bild

benzon igen

17 maj 2008 19:00

ups bidde fel där ..ska stå kolmårdsskogen..

 
benzon

benzon

17 maj 2008 19:26

näää näää inte i molleland ..inte jag inte .. fick en tossig liten matte jag.. så jag hamna i östergötland.. jaaa ca 2 mil från de där riktigt stoora brunbjörnarna å krokodilerna som finns innanför stängsel ;)

http://www.raberg.se/benzann

 
Ingen bild

benzon

17 maj 2008 20:20

jaaa tänk.. så synd.. men hon får vällan krama om dom igen då ;)

 
Ingen bild

molle

17 maj 2008 20:23

Molle här ,, okey då fattar jag ska försöka släpa med mig matte åt rätt håll,, Annars kanske brorsan kommer!!

 
Sacco

Sacco

17 maj 2008 21:33

Matte är utmattad, inte jag.. men vi lär nog inte vara framme förrän i augusti tror jag vi kom fram till. Då kan du börja leta efter mig:)
Hoppas Molle tog med sig skylten till dig, DET skulle underlätta enormt för oss alla!

http://www.bjorkmannarna.se

 
 Timse

Timse

18 maj 2008 16:11

Vi är inte alls avis på era fina stigar och leder....nåja...man kan inte få allt här i världen, men nog kan du väl skicka en sjö till mig på posten? Vi behöver fler här....

http://timsevimse.blogg.se

 
Moa och Maiko

Moa och Maiko

18 maj 2008 18:07

Kunde väl förstå att du är skogsägare och inte bara slottsherre och svampexpert. När kommer titeln Baron Sigge von Murkel? Det blir till att åka till Fjollträsk ändå och bli adlad!

http://nysvansat.blogspot.com

 
Jo-Jo

Jo-Jo

19 maj 2008 23:20

Härliga bilder!

http://andersdahl.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se