Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Hunduppror

Av Sigge Svamphund - 30 mars 2008 18:13

Jag har ju förstått att det inte bara är jag som utsätts för den hemska tortyrkammaren.

Därför tänker jag starta ett hunduppror mot det hemska behandlingen av oss.

Människorna måste lära sej att förstå att vi kan sköta vår pälsvård själva genom lerinpackningar i spagropar, rullning i diverse lukter och annat osv.

Ni som tänker stödja detta uppror kan ju skriva under i kommentarsfältet. Sen får alla vi orättvist behandlade hundar gå samman för att få slut på detta.

Dagen har jag äganat åt att vara ute. Var i skogen på förmiddan och grejade en del. Träffade min polare Oliie som hade ett par trevliga människovalpar med sej.

Sen kom människovalpen Oliver och hans föräldrar och hälsade på mej.

Gick runt min sjö med dom. Men onödiga isen låg överallt så jag kunde inte bada.

När vi kom hem igen så bjöd jag dom på våfflor. Mycket gott.

Har ingen bra bild från idag så istället blir det en sommar bild på mej.

 
ANNONS
 
Bella

Bella

30 mars 2008 18:38

Det var en mycket snygg bild av herrn! Ska be matte skriva ut så jag kan sätta på väggen......
Idag hade vi slask så jag fick finna mig i att bli avtorkad ordentligt innan jag fick gå in. Hade kunnat bli duschen om inte det varit så mycket snö på vår gård så jag kutade lite där innan jag gick in ...Voalá så slapp jag tortyrkammaren och fick bara handdukstorkas. Stödjer upproret till fullo!

Puss på nosen
Bella

http://orvegard.bloggagratis.se

 
Sacco

Sacco

30 mars 2008 18:43

Härmed sätter jag mitt tassavtryck på protestlistan!!

Inte för att vara elak, men lite bra känns det allt att du din päls antagit en grönaktig färg:) Själv tycker jag nog att tillvaron är rätt behaglig med alla tjejer jag har omkring mig! Men eftersom jag är godhjärtad så är du välkommen hit och dela dem med mig!

http://www.bjorkmannarna.se

 
Ingen bild

molle

30 mars 2008 19:30

här har du kardan i upproret.. måste bara fråga är det en bild från nu eller... himelen vad gräset var grön!!

 
Gizmo

Gizmo

30 mars 2008 20:18

Jag skriver på!!!! Jag blev förpassad till duschen idag efter agilityn i ridhuset. matte sa att jag var skitig. men allt är väll relativt, eller??
Kram Gizmo

http://www.sinna.dinstudio.se

 
Cavvetjejena

Cavvetjejena

30 mars 2008 23:05

Väldigt snygg bild på dig Sigge. Vi kan väl vara sympatiska mot er mansgrisar och sätta ett avtryck på listan också.
Men för oss tjejer så blir det nog en och annan champonering. Måste ju hålla oss attraktiva inför alla våra beundrare

http://cavaliersajten.bloggagartis.se

 
Nibelius

Nibelius

31 mars 2008 08:14

Jag kommer med! Det måste bli ett slut på detta orimliga schamponerande och ofredande av hundar. Om upproret så skulle behöva kanske även den stora (och rätt korkade) Ramses kan förmås att ställa upp.
/Reuben

http://nibelius.blogg.se

 
Ingen bild

malte o snoken me matte

31 mars 2008 11:09

å sigge du har begåvats med en sån skön blick, du ser så klok o snäll ut att man vill anfalla den där breda nosryggen o pussa tills man storknar...

 
maki

maki

31 mars 2008 14:31

Nos på Dig Sigge!
Jag har absolut ingen erfarenhet om hund päls vård. Ni brukar väl bada ibland och bli rena och fina! Det kanske är isen som ställer till det. Du är liksom ngt skiten och då får man nog även som hund hamna kanske i badakaren,,,,,eller?
Rätta mig om det kallas som tortyr?
SVAMP tiden ser jag framför mig!
ha en bra dag

http://maki.bloggagratis.se

 
Tuna

Tuna

31 mars 2008 15:48

Klart jag skriver på! Upp till kamp!

(Koden är tazs! läckert!)

http://tuna.bloggagratis.se

 
Tim

Tim

31 mars 2008 22:02

Go Sigge go! Äntligen en till som precis som jag fattat att vi hundar kan alla knep för att vårda vår päls, om bara de fyrbenta kunde förstå det. Jag sätter alla tassar på din protestlista, länge leve lerpölar och mysgropar! Voff/Timse

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se