Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

Avslöjandet

Av Sigge Svamphund - 26 mars 2008 17:17

Nu ni alla nyfikna bloggläsare så har paketet nåt Molle.

Han har bildbevis på vad som fanns i det.

Ni som funderar på monsterkatten Paddis.

Jo, hon har fortfarande ett gäng osynliga kattvalpar men har lugnat ner sej.

Ja, som ni förstår så fick jag inte stoppa ner henne i paketet som skulle till Molle.

Vad har jag ägnat min hunddag åt då?

Inte så mycket.

Hade tur och fick åka till min favvisaffär Grisöronaffären på förmiddan.

Behövde fylla på mitt förråd av grisöron/knorrar.

Som vanligt hittade jag massor med intressanta saker att handla men fick inte.

Jag vill ha egna pengar så jag kan köpa allt som intresserar mej där.

Så var jag i skogen och ägnade mej åt friskvård eller vad det nu kallas för.

Letade korvbitar och busade med pinnar bland annat.

På bilden så letar jag efter pinnen som matte har gömt (igen).

Har hört talas om att imorgon väntar arbete.

Nåt som ska göras på Sörmlandsleden. Verkar trevligt för det innebär en ordentlig långrunda i skogen. Har jag tur så kanske det finns nån bra spagrop eller sjö utan is.

 
ANNONS
 
Sacco

Sacco

26 mars 2008 18:32

Så skönt att Paddis har lugnat ner sig och lämnar dig ifred nu. Jag vet ju att du har fullt upp med brudar ändå:)

Lite snäll är du nog när det kommer till kritan... Men vem kan inte vara snäll mot Molle?? Inte ens en liten bitsk kommentar vill man ju ge någon som är så genomsnäll!

Hälsa matte att krukorna var kanonfina som hon skickade till Molle. Min matte är imponerad!!

http://www.bjorkmannarna.se

 
Sacco

Sacco

26 mars 2008 18:34

Ja, och nu när cavvetjejerna har avslöjat vem som hjälper dem att blogga så får nog din matte ha ett inslag till med ett nytt avslöjande. Vem hjälper dig att blogga Sigge?

http://www.bjorkmannarna.se

 
vi i pörtet

vi i pörtet

26 mars 2008 18:42

Här muttrar matte nåt om att dumpa mig i skogen, säger Loppan! Två veckor med fågelfrön och kvitter räcker, tycker hon. Två dar är väl ingenting, det får du allt stå ut med Sigge! Mjäkiga matte tyckte det blåste för isiga vindar idag, så promenaderna blev onödigt korta...ska klaga hos hundombudsmannen

http://paulaz.se

 
Tuffa

Tuffa

26 mars 2008 19:13

Jag vill också leta pinnar i skogen! Kan du ta all våran snö så vi får tillbaka gräset kanske?

http://tuffabriard.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Gibson

26 mars 2008 19:38

Heej. Är inne och kollar en snabbis. Ska pyssla om matte nu för hon är sjuk. Må så gott.

 
Ingen bild

molle

26 mars 2008 19:51

Japp. matte är supernöjd.. men nöjdast av dom alla är ändå jag "lilla molle".. Du är en riktig kompis... Är ute på nätet o letar en bild som bara är för dej polarn.. kommer ut så fort jag hittar en bra..

 
Cilla och Gizmo

Cilla och Gizmo

26 mars 2008 20:23

Vilken kompis du är!! Att ge bort ett grisöra är ju inget man bara gör sådär hur som helst!!
Kram Cilla och Gizmo

http://www.sinna.dinstudio.se

 
Ingen bild

Cavvetjejena

26 mars 2008 21:56

Vad duktig din matte är på att måla. Våran matte har kollat din mattes hemsida. Vilka snygga grejer hon gör.
Hälsa matte att hon gärna får länka till våran hemsida. Hon länkar självklart till hennes sida.
Natti natti

 
 Tim

Tim

27 mars 2008 06:36

Va skönt att katten verkar lugnat sig lite så du kan få ligga och tugga på dina grisöron ifred. /Timse

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se