Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 24 mars 2008

Till salu BILLIGT

Av Sigge Svamphund - 24 mars 2008 17:33

Detta är Paddis Norsk skogkatt normalt mycket snäll och trevlig men  just nu precis så galen som hon ser ut på bilden.

Vad matte än säjer så vill jag sälja henne. I värsta fall kan jag till och med betala ett par grisöron för att bli av med henne.

Så här är det.

Hon har ju fått kattvalpar några gånger i sitt liv. Kattvalpar är trevliga typer.

Nu har hon absolut inte fått några såna. Men hon har blivit knäpp och tror att hon har ett gäng.

Jag får inte vara ifred för henne!

Antingen så ska både jag och matte följa med och titta på alla de där osynliga kattvalparna eller så försöker hon adoptera mej.

Jag är ingen kattvalp och jag vill inte bli adopterad av henne!

Det är synnerligen förnedrande med en galen katt som ska hålla på och slicka på mej och försöka locka in mej på konstiga ställen.

I natt väckte hon mej flera gånger för att jag skulle leka kattvalp.

Hörde att matte också var ganska sur då för hon blev också väckt för att titta på de osynliga.

Helst skulle jag ha tillbringat hela dagen ute bara för att få vara ifred.

Så fort jag kommer in så måste jag antingan följa med och titta eller bli ompysslad.

Trög har hon blivit också.

Fattar inte att jag inte får plats i städskåpet eller kan ligga i TV bänken.

När jag åt så stod hon och tvättade mej på benen!

Ja, ni ser alltså inte ens få matro på grund av en galen katt!

Matte säjer att galenskaperna säkert kommer att ha gått över om ett par dagar.

Har det gått ett par dagar nu?

Om nån känner för en helgalen katt så varsegod.

Men säj inget till matte för hon vill ha henne kvar *suck*!!!!!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

malte o snokas

24 mars 2008 18:04

hon ser sjövild ut...dumpa henne i nån av dina spagropar...fast historien e rätt gullig...vänta några dar o hoppas det går över sigge!

 
Ingen bild

molle

24 mars 2008 18:26

Precis helgalen ser hon ju ut.. öppna dörren o släpp ut henne.. men släpp absolut inte in henne på ett par dagar.. Man måste ju få ha sin vila

 
Ingen bild

Sigge

24 mars 2008 18:43

Malte o Snoken: Nä jag vill inte ha galen katt i spagroparna där kopplar jag av.
Molle: Jag frösöker vila upp mej ute. Fast kolla mitt inlägg från 26 oktober där hjälper jag henne i stället

 
Moa och Maiko

Moa och Maiko

24 mars 2008 18:56

Jaha, du Sigge! Var det inte vi som försökte varna dig för katter? Man ska inte nojsa med katter - inte ens "kattvalpar". Ger man dom en klo, så snor dom hela tassen. Fy, en sådan förnedring för dig!Du kan komma hit tills det lugnar ner sig.

http://tassavtryck.bloggagratis.se

 
Sacco

Sacco

24 mars 2008 19:58

Nä du Sigge, den galna honkatten får du gärna behålla. Jag har två tokiga hankatter här, det räcker. Fast de skulle säkert uppskatta lite kvinnligt besök. Vi hade en honkatt förut, hon löpte var tredje vecka. Jag förstår dina problem till fullo. Fast lite kul var det också. Fast det tyckte inte matte, hon höll på att kasta ut både mig och katten när hon hittade oss två i hm, typ sängen...

Matte tycker du är urgulligt som hjälpte till att ta hand om småttingarna. Vilken Hero! Så elakt av matte att gömma leksaken i "kattgropen", klor ska man passa sig för, det har man lärt sig. Spelar ingen roll hur stor man är, det är katterna som bestämmer villkoren, i alla fall hemma hos mig..

http://www.bjorkmannarna.se

 
Tuna

Tuna

24 mars 2008 20:06

Nej tyvärr Sigge, matte vill inte köpa din fula katt. Lag lider med dig. Håll ut Sigge.

http://tuna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ellis o Vigge

24 mars 2008 21:06

Bara så du vet Sigge hon är våran mamma hon kanske helt plötsligt längtar efter oss så då får du bli vi!!! Om du förstår vad vi menar

 
Cilla och Gizmo

Cilla och Gizmo

24 mars 2008 21:42

TUR att katterna här hemma är så "okönade" att dom inte ens kan bli pappor ;-) Hur kan kattan ta en så stor stilig kille som dig för kattvalp?? Hon kanske skulle behöva glasögon eller nåt??
SOV GOTT
Kram Cilla och Gizmo

http://www.sinna.dinstudio.se

 
 Tim

Tim

24 mars 2008 21:48

Skänker dig en tanke, jag har också två katter här hemma och den ena brukar envisas med att tvångsgosa och ibland så stjäl dom mina tuggben genom att ligga på dom... Inte lätt o ch vara hund jämt... Hoppas du får sova utan kissemiss hos dig inatt. Svansviftningar/Tim

http://timsevimse.blogg.se

 
skogsfruns Ludde

skogsfruns Ludde

25 mars 2008 08:43

Matte säger att vetten kan fixa så katter blir klokare. Här har vi en Mirre som jag gärna vill leka med men han är inte med på noterna ...än. Han är kanske klok? (Absolut säger matte.)

http://www.barasaras.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se