Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

Människovalpsbesök

Av Sigge Svamphund - 15 februari 2008 18:17

Idag har människovalpen Oliver hälsat på mej.

Mycket trevligt var ju ett tag sen jag träffade honom sist.

Som vanligt så matade han mej med en massa gott.

Det är så bra att placera sej bredvid hans stol och sen vänta. Han delar så snällt med sej av allt till mej. Fast när han bjudut mej på kex så försökte han få tillbaka det genom att stoppa handen i min mun. Han fattade visst inte att jag ätit upp det.

Smart är han också.

Fast han är liten så kan han säja mitt namn nu. Men han tror visst att alla hundar heter Sigge.

Måste lära honom att det är jag som heter så.

Matte påstår att han borde lära sej säja farmor istället.

Inte alls, jag är ju viktig alltså ska han kunna mitt namn och alla amdra ord är betydleselösa.

Som vanligt så höll han på och snodde alla mina leksaker.

På bilden så har jag tagit tillbaka en av dom och han vill ha den igen. 
ANNONS
 
Cavvetjererna

Cavvetjererna

16 februari 2008 09:59

Vilken cool liten människovalp.. Vi gillar också människovalpar, dom är så givmilda av sig.
Nospussar Moll & Moa

http://cavaliersajten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se