Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2008

Men jag är inte farlig!

Av Sigge Svamphund - 14 februari 2008 18:07

När jag var i skogen idag blev jag anklagad för att vara farlig!

Hade behov av att träna så jag slet med ett större träd.

Det innebär ju att jag måste ta i ordentligt.

För att få extra kraft så brukar jag morra och muttra en del.

Dessa ljud utstöter jag bara för att peppa mej själv och få lite extra krafter.

Då kom de ett par människor som hade en sån där förklädd råtta i en väska!

Alltså bara det att släpa runt på en hund (eller om det nu var en förklädd råtta) i väska i skogen!

Har man ben ska de användas!

De trodde att jag var farlig bara för att jag lät och tyckte att matte skulle se till att jag var kopplad!!!!!

Hörde att de sa nåt om att det var tur att deras hund/förklädda råtta inte var på marken. De trodde att jag skulle ha anfallit då.

Ha, jag anfaller aldrig nån!

Hörde att matte försökte förklara för dom att jag låter så när jag grejar med mina träd och aldrig slåss med nån.

På väg från skogen så träffade jag en av mina tjejer. Eller egentligen är Dolly en gammal tant. Men hennes matte har alltid gott godis till mej och Dolly brukar få smaka av mitt.

Hennes matte hade väldigt roligt åt att jag skulle vara farlig. Hon sa att snällare hund än jag finns inte.

Mycket skönt att få upprättelse igen.

På bilden håller jag på med en del av en gammal trädstam. lyckades dela den i flera delar och släpade med mej en del.

 
ANNONS
 
malteochsnoken

malteochsnoken

14 februari 2008 19:23

hihihhi du verkar vara en sån skön typ sigge! vi håller på dig! kramar från malte o snoken

http://www.malteochsnoken.bloggagratis.se

 
malte o snoken

malte o snoken

14 februari 2008 20:24

hej, länka på du! Vi kan länka tillbaks!/malte o sursnok

http://www.malteochsnoken.bloggagratis.se

 
molle

molle

14 februari 2008 20:53

men dessa råttor i väska är riktigt hemska,, att du skulle vara farlig vilket larv... min matte brukar säga att jag är lika snäll som jag är stor... bara att ta efter den meningen,, funkar i alla lägen.. molle

http://bobmarley.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se