Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 22 januari 2008

Vanlig dag

Av Sigge Svamphund - 22 januari 2008 20:06

Haft en alldeles vanlig hunddag.

I morse så snöade det en massa, mycket trevligt. Så var jag i en annan del av skogen.

Hittade en massa jobb igen med träd och pinnar som var alldeles felplacerade efter stormen.

Efter att ha jobbat hårt så var jag ju självklart sugen på ett antal simturer.

Passerade min sjö.

Men vilken besvikelse.

Den där förbaskade lömska isen hade lagt sej igen!

Med viss möda så lyckades jag få upp ett litet hål så det i alla fall gick att plaska där.

Gillar inte is!

I går var den borta och i dag hade den återkommit igen.

Resten av dagen har jag bara ägnat åt mina vanliga hundgöromål.

 
ANNONS
 
benzon

benzon

22 januari 2008 23:11

Is jag älskar å göra hål i is..är sååååå ballt å se när dne spricker..å matte blir galen på mej..tur den inte låg så länge isen att du nu kan bada igen då eller hur..hrä kom det snö idag å så blev det minusgrader såååå hmm isen har lagt sig på vråan damm igen..men jag kan jaga fiskarna ändå..när inet matte seeer ..ja det rä ju vad jag gör då om dagarna å liite anat skojsigt oxå..ses i mrogon då..kramiz

http://benzann.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se