Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 8 december 2007

Passat huset

Av Sigge Svamphund - 8 december 2007 19:00

Förstod direkt i morse att det var nånting på gång.

Ja, alltså nåt som inte var till min fördel.

Fick en ordentlig långpromenad direkt på morgonen och sånt bådar inte gott.

Nädå, väl hemma igen så blev jag utsatt för det där förhatliga passa huset.

Här har jag alltså legat och haft tråkigt.

Drömt om spagropar och svampletning och andra trevliga sysselsättningar.

Fast jag har hört att det mest regnat ute så det kanske inte var så stor förlust att få passa huset.

Hellre det än släpas ut i äckliga regnet.

Ja,ja matte behagade komma hem igen så nu är ordningen återställd.

Visar en bild på hur fin om nosen jag kan vara efter lite trevligt spagroparbete.

 
ANNONS
 
Lena

Lena

9 december 2007 16:49

Ja visst är det synd om dig att få höra vakta huset,taskig matte du har :) Gullig bild på en lernos

http://www.freewebs.com/coolahundar

 
Loke

Loke

10 december 2007 09:34

Hej Sigge! Det ser ganska skönt ut när du varit i en spagrop, jag har försökt stoppa ner min nos så där men jag blir ju så smutsig och jag gillar inte när matte tar fram den där duschslangen och spolar mig ren när vi kommer hem. Hoppas att du slipper vakta huset för länge, för det är verkligen trist!

http://loke-frukostflingan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se