Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2007

Ett års jubileum m.m

Av Sigge Svamphund - 13 oktober 2007 18:10

I dag har jag bloggat i precis ett år.

344 inlägg har jag skrivit och en väldig massa besökare har jag haft.

Just nu så har 14 personer röstat i min omröstning om jag ska fortsätta blogga. 13 stycken tycker att jag ska fortsätta och en bryr sej inte.

Men det var ju inte det jag skulle berätta.

Jag har tillbringat en stor del av dagen hos min bästa kompis mattes son Mattias.

Mycket trevligt.

Hos honom bor det ju ett par människovalpar. Eller han bor ju ihop med deras mamma.

De där människovalparna är lite halvstora så de är perfekta att busa med.

Jag tog med mej min frisbee dit så det skulle ha nåt att kasta åt mej.

Min planering fungerade som vanligt alldeles utmärkt för de busade med mej hela tiden.

Fick träffa den där skumma minigrisen igen.

Men när den var ute så var jag tvungen att vara kopplad.

Nåt om att jag kanske skulle bli sugen på minigrisskinka eller så.

Vad tror människorna om mej egentligen?

Har inte en tanke på sån skinka, men jag hade så gärna busat med den där skumma grisen.

Fast den verkar ju lite rädd för mej.

På bilden så väntar jag på att människovalpen Oskar ska ha den goda smaken att kasta min frisbee åt mej.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se