Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2007

Aktivare dag

Av Sigge Svamphund - 12 oktober 2007 18:09

Idag har det hänt lite mer än igår.

Jag har varit och hälsat på några bästa kompisar som jag var granne med förut.

Mycket trevligt att komma dit.

Det bor ju en liten söt tjej där. Hon är bara valp och när hon var liten så var hon lite rädd för mej.

Men nu är hon större och vi kunde busa en hel del.

Jag hittade en trevlig boll som jag försökte få med mej hem på långtids lån.

Men tyvärr så var matte alldeles för uppmärksam.

När jag var där så fick jag gå en runda i min gamla hemmaskog också.

Brukar hitta en massa svampar där men idag var det alldeles tomt, Fanns inte en endaste liten svamp.

Inte var det något vatten i mina gamla spagropar heller.

På bilden så håller jag och Nellie på och busar med bollen.

Har hört att jag ska åka och hälsa på min bästa kompis Mattias i morgon. Det är mattes äldsta son som har den där skumma minigrisen.

Undrar om den vill busa med mej nu?

 
ANNONS
 
Kicki o Jolly

Kicki o Jolly

12 oktober 2007 19:08

Vilken juste kille du verkar vara, som hittar bästa kompisar överallt, oavsett ras eller storlek.

http://www.travarens.se

 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

13 oktober 2007 15:51

Imorgon får vi äntligen hem Blinka! Och på köpet hennes mor Clara, en mycket speciell dam..Nu ska vi prova om hon och Loppan kommer överens, två nästa lika gamla tjejer, kan bli lite gruffigt där.
Håll tummarna Sigge!

http://paulaz.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se