Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2007

Äntligen dejt!!!!!

Av Sigge Svamphund - 13 augusti 2007 17:36

Idag har jag äntligen fått träffa min älskade Milou igen.

Var ju evigheter sen sist.

Hon har luktat gott och så har det varit en massa annat.

Men idag tog matte ledigt från alla flyttkartonger och körde dit mej.

Oj vad vi har busat mycket.

Milou blev väldigt glad över att se mej. Hon mötte mej som vanligt vid grinden.

Visar bild på det och hur söta vi faktiskt är tillsammans.

Borde få träffa henne mycket oftare tycker jag.

Har hört att imorgon så ska jag åka till skogen, en av mina bästa kompisar ska med.

Blir säkert en givande dag.Brukar bli mycket svampletande och gott fika då, Jag hoppas att det är nån av skogarna med bra badsjö.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Idolens Elfie

13 augusti 2007 22:14

Imorgon kommer du att få beröm i tidningen Folket -och du kan aldrig ana vilka förnedrande saker som skrivs om mig! Det är hårt att va´ hund...

 
Kicki o Jolly

Kicki o Jolly

13 augusti 2007 22:26

Ni är så söta ihop, du och din favvotjej.
jag har förstått att ni ska flytta. Vart bär det hän? Du måtte väl få ha kvar dina spagropar och annat trevligt, som en hund av din kaliber behöver.
jag hoppas att din matte berättar lite om flytten. det kanske bara är jag som har missat det.
Kram och god natt

http://www.travarens.se

 
Ingen bild

Cathrin

17 augusti 2007 14:19

En mycket snygg hundtjej! Du har bra smak.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se