Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 18 juli 2007

Fixat med bäcken

Av Sigge Svamphund - 18 juli 2007 18:57

Kom äntligen till bäcken idag.

Var ju ganska länge sen jag skötte om den ordentligt.

Men det är mycket bekymmer med den nu.

Det är så torrt att det är alldeles för lite vatten i den.

Ska visa bild på det nån av de närmaste dagarna.

Ännu värre var det med min spagrop den var alldeles tom inte en vattendroppe.

Fast jag grejade mycket med bäcken på många olika ställen.

Hittade faktiskt lite svamp också.

En stor Karl Johan, sån där som är enkel att plocka om man är svampplockande hund.

Så hittade jag massor med kantareller alldeles i kanten av min bäck.

Kände för en stund en djup gemensakp med matte när hon plaskade genom vattnet för att plocka dom.

När jag kom tillbaka till Sagostigen så träffade jag en ny hund.

Han hette Rottweiler och var en barnrumpa på knappt året.

Jag talade om för honom att jag äger Sagostigen och att han borde veta sin plats.

Rottweiler var ganska smart för han begrep direkt att jag bestämmer där.

Så vi umgicks en del.

Hörde talas om att han visst plaskar i delar av min bäck ibland.

Det är okej för jag försöker ju hålla bäcken i trim även för andra hundar.

Hittade en bild i datorn som jag visar idag.

Ser lite stirrig ut.

Matte säjer att hon inte kommer ihåg vem som tagit den.

Kanske min bästa kompis Eva.


 
ANNONS
 
Bindy

Bindy

18 juli 2007 21:13

Hei.
Det var hyggelig at du stakk innom:-)
Joda, jeg har den andre bloggen også, matte får ikke bestemt seg..
I dag er vi triste, vi har vært hos veterinær med min "søster", undulaten Melissa. Hun var gammel og syk, så nå har hun fått sove, og har ikke vondt lenger. Men det er vondt og tomt her nå.....

http://Bindy.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se