Svamphunden Sigges funderingar

Direktlänk till inlägg 19 juni 2007

Grisöron

Av Sigge Svamphund - 19 juni 2007 18:49

I morse så åkte jag med matte till Eskilstuna.

Var och hälsade på mina bästa kompisar Cissi och människovalpen Oliver.

Min andra bästa kompis Marcus var visst och gjorde nåt som heter jobba.

Tänk det fungerar lika bra att titta på Cissis kylskåp.

Jag blev bjuden på en god korvbit.

Sen fikade jag och fick en del gott fikabröd.

Blev lite orolig för att jag inte skulle få nåt grisöra idag.

Vi åkte aldrig till grisöronaffären.

Tänkte att matte kanske glömt bort att hon lovat mej sånt. Men det finns tydligen flera grisöronaffärer för när vi kom hem så fick jag smaska i mej ett .

Mycket gott.

Skulle gå till skogen på eftermiddan men då började det åska och regna.

Blev alltså ingen skog.

Men när det hade slutat så gick jag ut.

Matte hade varit ute och lagt ett sånt där trevligt köttbullespår till mej.

Var länge sen jag letade köttbullar, mycket trevlig sysselsättning.

Borde förekomma oftare.

Har hört att en av alla mina bästa kompisar kommer hit imorgon.

Då ska jag visst gå till skogen och grilla korv.

Låter mycket trevligt.

 
ANNONS
 
Eva

Eva

19 juni 2007 21:33

Hej Sigge.
Vad roligt att du fått en ny tjej...och att du är så duktig med att hålla rent i dina bäckar. Vad söt den lill kattungen är.
Jag har packat lite grejer till dig som jag ska ha med mig i morgon.
Vi ses.
Eva

http://www.evaslekstuga.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sigge Svamphund - 13 juli 2016 08:16

Detta blir det allra sista inlägget på denna blogg. Jag har försökt skriva om alla minnen, men det fungerar inte. All glädje, alla äventyr vi upplevt tillsammans dessa fantastiska 10 år tillsammans. Det går inte att sätta ord på det. Min äls...

Av Sigge Svamphund - 9 juli 2016 12:14


TACK för all omtanke, alla hälsningar här, på Facebook, via mail, sms osv. Jag läser allt men orkar inte svara, vill bara vara ensam just nu. I går kväll så begravdes Sigge Svamphund av sin älskade bästa människovän Pinnaffären, egentligen heter ...

Av Sigge Svamphund - 8 juli 2016 11:44

I dag har det tänts en ny stjärna på himlen. Sigge finns inte längre, åldern tog hans bakdel som inte hängde med längre. I samråd med min underbara vän och veterinär A så togs beslutet. A hjälpte Sigge till resan över regnbågsbron. Sigge blev 1...

Av Sigge Svamphund - 7 juli 2016 18:01

Jag klarade av kvällstoaletten utan att bakdelen krånglade. Matte där emot har knappt sovit i natt för hon har vaknat så fort jag rört på mej. Morgontoan gick ganska bra. Så skulle jag prova att bada, fick skjuts ner till sjön. På väg dit så ...

Av Sigge Svamphund - 6 juli 2016 17:37

Dagen började alldeles som vanligt. Matte bestämde sej för att skjutsa mej till en bra skog för jobb.   Blev skjutsad till Döda älgenskogen. Bra eftersom jag hade mycket kantarellvalpar på tillväxt där. Bara att börja jobba.   Ska du ...

Presentation

Fråga mig

52 besvarade frågor

Min gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Svamphunden Sigges funderingar med Blogkeen
Följ Svamphunden Sigges funderingar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se